Sponsor Advertise

“Μια φορά κι ένα μπορώ”: Το πολυαναμενόμενο βιβλίο από τη συγγραφέα του έρωτα και των social media Ρενέ Στυλιαρά

Rene2

Είναι εκατοντάδες τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά εδώ και έναν χρόνο περίπου η Ρενέ Στυλιαρά από αναγνώστες της!

Η αναμονή τους για το νέο της βιβλίο έφτασε επιτέλους στο τέλος της και οι ενθουσιώδεις θιασώτες της έχουν πλέον 365 λόγους να γιορτάσουν!

Book Cover



“Μία φορά κι ένα μπορώ”: ένα σκληρό και ταυτόχρονα εύθραυστο “παραμύθι” για δύο που απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο έμοιαζαν με ένα. Ο πρωταγωνιστής, προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν βαθύτερο τρόπο επικοινωνίας με τη μούσα του, αποφασίζει να της γράφει αδιαλείπτως κάθε μέρα στο δικό τους χρόνο. Μία ιστορία 365 ημερών βασισμένη σε αληθινά γεγονότα!
‘Ενα βιβλίο γραμμένο με τρόπο που σε μαγνητίζει από την πρώτη κι όλας πρόταση: “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μία αληθινή ιστορία. Η δική μας ιστορία. Ένα παραμύθι με ευτυχισμένο τέλος ή ένα λάθος χωρίς τελειωμό;” Ένα βιβλίο για τους αυθεντικούς, τους παράξενους τους ονειροπόλους, τους…”τρελούς” του έρωτα!

Ένα βιβλίο που είναι πολλά περισσότερα από βιβλίο! Είναι μία πρόκληση / πρόσκληση στις
αισθήσεις μας, καθώς συνοδεύεται από ένα πρωτοποριακό audio book, στην αφήγηση του οποίου μαςταξιδεύει η μαγευτική φωνή της ίδιας της συγγραφέως.

Την ξεχωριστή μουσική διάρκειας 4 ωρών στο audio book έχει συνθέσει ο Μπάμπης (Bob) Κατσιώνης, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς της rock/metal σκηνής, κάτι που αποτελεί ένα απρόσμενοκαλλιτεχνικό “πάντρεμα” αφήγησης και μελωδίας, με τίτλο “Οι 4 Εποχές του Έρωτα” !
Φτιαγμένη από λέξεις, μόλις 24 ετών, η Ρενέ Στυλιαρά είναι συγγραφέας και ζει στην Αθήνα. Το πρώτο της
βιβλίο κυκλοφόρησε το 2013 με τίτλο “ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ”, είχε ήδη την τιμή να γίνει ομιλήτρια στο TedX, και τα
τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα στον κόσμο των social media, μεταφέροντας στον κόσμο της (πάνω από 65 χιλιάδες followers) μια σύγχρονη μορφή ποίησης απλή, αλλά όχι απλοϊκή.
“Μια φορά κι ένα μπορώ”: Μία διαφορετική πρόταση χωρίς ηλικία και φύλλο! Μία ιστορία γραμμένη με αγάπη, για την αγάπη και ένα τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα, σε όσους αγαπάμε! “Μία πόρτα σε έναν άλλο κόσμο”, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Ρενέ!
Πληροφορίες Βιβλίου: 465 Σελίδες / 18,80 ευρώ (βιβλίο + audio book)
Το βιβλίο μπορείτε να προμηθευτείτε στο www.renee.gr
Τη Ρενέ Στυλιαρά μπορείτε να ακολουθήσετε: στο instagram: @renestyliara | στο facebook: @Ρενέ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια