«Δυο Ξένοι»: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό της αγαπημένης μας σειράς

newego_LARGE_t_1401_107087381Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση!Μπορεί να μετρά κάτι περισσότερο από μία εικοσαετία από την προβολή του πρώτου της επεισοδίου, το ενδιαφέρον του κοινού, όμως, παραμένει αναλλοίωτο, όπως προδίδουν τα νούμερα τηλεθέασης των επαναλήψεων.
Το γεγονός πως ανήκει στην εποχή των ‘90s δικαιολογεί την απουσία πλούσιου ψηφιακού υλικού, με τις παρασκηνιακές και τις επίσημες φωτογραφίες της διάσημης σειράς των Ρήγα – Αποστόλου να είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Τότε, οι πρωταγωνιστές είχαν φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας. Λόγω εποχής, όμως, οι λήψεις αυτές είναι πλέον… συλλεκτικές καθώς δεν θα τις εντοπίσει κανείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο.

Ένας Instagram λογαριασμός αφιερωμένος στον Νίκο Σεργιανόπουλο, μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε σπανιότατες φωτογραφίες που μπορεί μεν να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα τέλη της δεκαετίας των ‘90s, σήμερα όμως βρίσκονται καταχωνιασμένες σε παλιά τεύχη ελληνικών περιοδικών, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από εμάς να αγνοούμε την ύπαρξή τους.

Είστε έτοιμοι για μία… επιστροφή στο παρελθόν;

https://www.instagram.com/nikossergianopoulos/?utm_source=ig_embed
«Δυο Ξένοι»: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό της αγαπημένης μας σειράς «Δυο Ξένοι»: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό της αγαπημένης μας σειράς Reviewed by techneskaitheamata on 6:19 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.