Κινηματογραφική επανασύνδεση 25 χρόνια μετά - Έρχεται η συνέχεια του Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία

Πέρασαν 25 χρόνια από την εποχή που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ρομαντική κωμωδία Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία με πρωταγωνιστές τους Χιου Γκραντ και Άντι ΜακΝτάουελ. Από τον Γιώργο Βράτσο

Πέρασαν 25 χρόνια από την εποχή που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ρομαντική κωμωδία Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία με πρωταγωνιστές τους Χιου Γκραντ και Άντι ΜακΝτάουελ.
Έτσι, 25 χρόνια μετά, το βασικό καστ επανασυνδέεται και στις 15 Μαρτίου παρουσιάζει τη συνέχεια. Η Άντι ΜακΝτάουελ ποζάρει στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της Χιου Γκραντ, αλλά είναι άγνωστο αν η "Κάρι" παραμένει ζευγάρι με τον "Τσαρλς".

Προσθήκη στο καστ είναι η Λίλι Τζέιμς η οποία υποδύεται την κόρη του Χιου Γκραντ που παντρεύεται, αλλά επίσης παραμένει άγνωστο αν μητέρα της στην ταινία είναι η "Κάρι" - Άντι Μακ Ντάουελ. Πάντως, οι θαυμαστές της ταινίας αδημονούν να δουν τη συνέχεια κι ευελπιστούν να τους χαρίσει στιγμές γέλιου όπως και η πρώτη.
klik.gr
Κινηματογραφική επανασύνδεση 25 χρόνια μετά - Έρχεται η συνέχεια του Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία Κινηματογραφική επανασύνδεση 25 χρόνια μετά - Έρχεται η συνέχεια του Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία Reviewed by techneskaitheamata on 4:03 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.