Η επιστροφή του Τσάκι στο πρώτο τρέιλερ για τη νέα «Κούκλα του Σατανά»





Ο Τσάκι αποκτά προχωρημένη τεχνητή νοημοσύνη και διψάει για αίμα.

Το ριμέικ της «Κούκλας του Σατανά» μόλις απέκτησε επίσημο τρέιλερ!

Ο Τσάκι, η κούκλα-δολοφόνος που από το 1988 μέχρι το 2017 έχει πρωταγωνιστήσει σε επτά ταινίες, επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019 και είναι διψασμένος για περισσότερο αίμα, όπως αντιλαμβάνεται κανείς παρακολουθώντας το τρέιλερ.

Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, καθώς το πρώτο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας κρατά το πρόσωπο του Τσάκι στο σκοτάδι...

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η σατανική κούκλα-δολοφόνος με το κόκκινο μαλλί, τα μεγάλα μπλε μάτια, τις φακίδες και το κουζινομάχαιρο ανά χείρας, έρχεται σε νέα βελτιωμένη hi-tech έκδοση, γεγονός που μας κάνει να υποθέσουμε ότι θα αποδειχτεί σε μεγάλο μπελά. Έτσι, αντί για να μπει με βουντού η ψυχή ενός σίριαλ κίλερ μέσα στην κούκλα, θα έχουμε μια κούκλα με προχωρημένη τεχνητή νοημοσύνη, που θα χακαριστεί με ολέθρια αποτελέσματα.

Η ιστορία και εδώ ακολουθεί μια μητέρα να αγοράζει για δώρο μια κούκλα για τον γιο της χωρίς να γνωρίζει τη σατανική φύση του παιχνιδιού.

Στο reboot της κλασσικής ταινίας τρόμου του Τομ Χόλαντ πρωταγωνιστούν οι Όμπρεϊ Πλάζα και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τάιλερ Μπάρτον Σμιθ και την σκηνοθεσία ο Λαρς Κλέβμπεργκ. Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν επιστρέφει κανείς από το πρώτο φιλμ του 1988, ενώ ο δημιουργός του ο Ντον Μαντσίνι δεν είναι και ιδιαίτερο χαρούμενος με το ριμέικ.

Η επιστροφή του Τσάκι στο πρώτο τρέιλερ για τη νέα «Κούκλα του Σατανά» Η επιστροφή του Τσάκι στο πρώτο τρέιλερ για τη νέα «Κούκλα του Σατανά» Reviewed by techneskaitheamata on 3:29 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.