Πριν 24 χρόνια ο Πάτρικ Σουέιζι και η γυναίκα του έδωσαν μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη

prin-xronia-patrik-soueizi-ginaika-edosan-parastasi-meinei-aksexasti-670×400


Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον Patrick Swayzeστο «Dirty Dancing», βρήκα αυτό το απίστευτα συγκινητικό βίντεο. Αν και ο Swayze ήταν προφανώς ένας καταπληκτικός χορευτής, ήταν επίσης και πολλά παραπάνω.

Ο Swayze περιτριγυριζόταν από το χορό από την πρώτη του μέρα. Η μητέρα του είχε ένα στούντιο χορού και έγινε γνωστή σαν χορογράφος στην επιτυχία «Urban Cowboy» το 1980, με πρωταγωνιστή τον John Travolta. Έκανε ακόμα και μαθήματα χορού στην αναγνωρισμένου κύρους σχολή μπαλέτου Joffrey στην Νέα Υόρκη.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό από τις χορευτικές φιγούρες και τις υποκριτικές ικανότητες του Swayze ήταν η ακλόνητη αγάπη του για τη γυναίκα του, Lisa Niemi.

Αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε στο στούντιο χορού της μητέρας του όταν ήταν έφηβοι, και παντρεύτηκε 5 χρόνια αργότερα, έμειναν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο για 34 χρόνια μέχρι τον πρόωρο θάνατο του.

Δείτε το βίντεο

Πριν 24 χρόνια ο Πάτρικ Σουέιζι και η γυναίκα του έδωσαν μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη Πριν 24 χρόνια ο Πάτρικ Σουέιζι και η γυναίκα του έδωσαν μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη Reviewed by techneskaitheamata on 1:28 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.