«Ο πρίγκιπας και ο φτωχός»: Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση με ακριτικές περιοχές

b_25420_or__elg3943Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη απευθείας μετάδοση παράστασης του Εθνικού Θεάτρου σε Αμοργό, Ικαρία, Κάσο, Λευκάδα, Λήμνο, Ορεστιάδα, Σητεία, Φούρνους, Δράμα, Μήλο και Σαμοθράκη.
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η δράση «Εθνικό Θέατρο απευθείας», όπου το κοινό στις ακριτικές περιοχές θα παρακολουθήσει σε απευθείας σύνδεση την παράσταση του Μικρού Εθνικού «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» της Τζέμα Κένεντι που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο με κοινή διάθεση εξωστρέφειας και δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν, σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι Δήμοι, παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση, με ελεύθερη είσοδο.

«Ο πρίγκιπας και ο φτωχός»: Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση με ακριτικές περιοχές «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός»: Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση με ακριτικές περιοχές Reviewed by techneskaitheamata on 6:04 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.