Sponsor Advertise

LORD OF THE DANCE: To μουσικοχορευτικό φαινόμενο, επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα με την νέα του παράσταση!

LordDance-afisa



Το Lord of the Dance, που έχει αποθεωθεί από 80 εκατομμύρια θεατές σε 100 χώρεςτου κόσμου και έφερε την επανάσταση στον παραδοσιακό Ιρλανδικό χορό, έρχεται για μια και μοναδική παράσταση στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της νέας δημιουργίας του Michael Flatley, Dangerous Games.

Σαράντα δεξιοτέχνες κορυφαίοι χορευτές με την δυναμική τους κίνηση ξεσηκώνουν τους θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πάθος και απόλυτος συγχρονισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συναρπαστικής αυτής παράστασης, που εκσφενδόνισε τον Ιρλανδικό χορό ως παγκόσμιο φαινόμενο. Ένα καθηλωτικό μείγμα παραδοσιακής και μοντέρνας Κέλτικης μουσικής και χορού.

Το Lord of the Dance έκανε πρεμιέρα στο Δουβλίνο το 1996 και γνώρισε αμέσως την παγκόσμια αναγνώριση. Μάλιστα έσπασε το ρεκόρ παραστάσεων στη Wembley Arena του Λονδίνου με το απόλυτο sold out σε συνολικά 21 παραστάσεις! Είναι ένα ρεκόρ που παραμένει άπιαστο μέχρι σήμερα!

Το 2014 ο Michael Flatley μεταμόρφωσε την παράσταση σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, που δεν έχει υπάρξει όμοιό του. ToLord ofthe Dance: Dangerous Games, με τη μουσική του Gerard Fahy, έκανε πρεμιέρα στο εμβληματικό Palladium του Λονδίνου, σηματοδοτώντας την 20η επέτειο από το διεθνές ντεμπούτο του Michael Flatley, ως χορευτής και δημιουργός του Riverdance. Συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία στο West End, το Broadway, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, και το Μεξικό.

LORD OF THE DANCE : DANGEROUS GAMES

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

To μουσικοχορευτικό φαινόμενο, μετά από 12 χρόνια,
επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα με την νέα του παράσταση!

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
https://drive.google.com/open?id=1bwH901VqpfDmJgoby7_TWbDhQzux8lD9






ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
https://www.youtube.com/watch?v=_v4N9BukPaE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια