Η προπώληση για το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα στον πάγο ξεκίνησε

image

Η προπώληση για το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα στον πάγο ξεκίνησε!
Δείτε ολόκληρη την αγαπημένη ιστορία του Frozen, για πρώτη φορά, ζωντανά στον πάγο!

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – 20 έως 24 Νοεμβρίου 2019

Η Feld Entertainment, Inc., ηγέτης στην παραγωγή της ζωντανής οικογενειακής ψυχαγωγίας, ζωντανεύει το Frozen, την διασημότερη και βραβευμένη με OSCAR(R) ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Το Disney On Ice παρουσιάζει το Frozen στην Αθήνα, από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Για να δείτε φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ
https://drive.google.com/open?id=1KzoXzsHAvgG3Qz2k1NZ_73GWDfv4MwLe


Για να δείτε το trailer κάντε κλικ εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=n1Jj1lF3ztQ


Η συναρπαστική και αγαπημένη ιστορία, όπως δεν την έχετε ξαναδεί, παίρνει σάρκα και οστά με το Disney On Ice presents Frozen!

Εντυπωσιακό καλλιτεχνικό πατινάζ, συγκλονιστικά θεατρικά εφέ και αξέχαστη μουσική θα σας ταξιδέψουν στο μαγευτικό βασίλειο της Αρεντέλλας.

Ζήστε την περιπέτεια της ατρόμητης Άννας που ψάχνει την αδελφή της Έλσα, της οποίας οι μαγικές δυνάμεις έχουν παγιδέψει το βασίλειο σε έναν αιώνιο παγωμένο χειμώνα. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπο Όλαφ, τον σκληροτράχηλο ορεσίβιο Κρίστοφ και τον πιστό του τάρανδο Σβεν, που προσπαθούν και εκείνοι να βοηθήσουν την Άννα στη μάχη της ενάντια στο χρόνο, για να ξαναφέρει το καλοκαίρι. Περιπλανηθείτε σε εκθαμβωτικές τοποθεσίες και συναντήσετε μυστηριώδη ξωτικά, τραγουδώντας βραβευμένα με OSCAR(R) τραγούδια όπως το Let It Go, και ανακαλύψετε στο τέλος πως η αγάπη είναι η πιο ισχυρή μαγική δύναμη από όλες.

Όλη η οικογένεια θα ενθουσιαστεί με τους παρουσιαστές, που δεν είναι άλλοι από τον Μίκυ Μάους και την Μίννι Μάους και με την έκτακτη εμφάνιση αγαπημένων ηρώων από τον Βασιλιά των Λιονταριών (The Lion King) της Disney, από τοToy Story και το Ψάχνοντας τη Ντόρυ (Finding Dory) της Disney Pixar, και των γοητευτικών Πριγκιπισσών της Disney.

Ζήσε μαγευτικές στιγμές και μάζεψε όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα, στο Disney On Ice presents Frozen,σε μια παράσταση που σίγουρα “λιώνετε σαν τον πάγο” να δείτε!
Η προπώληση για το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα στον πάγο ξεκίνησε Η προπώληση για το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα στον πάγο ξεκίνησε Reviewed by techneskaitheamata on 4:49 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.