Breaking
Loading...

About Author

About Ceyron

Ceyron is Versatile & Proactive Web Designer with OddThemes. Design themes for creatives and lifestyle bloggers

Home » » Φεστιβάλ Θεάτρου ELIART 2019 – Ανακοίνωση Συμμετοχών

Φεστιβάλ Θεάτρου ELIART 2019 – Ανακοίνωση Συμμετοχών

FESTIVAL

Με μότο “Δίνουμε βήμα στους νέους καλλιτέχνες“ και “Έλα να γίνεις η Επιτροπή του Φεστιβάλ” θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του ανανεωμένο το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου Eliart.


Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε καλλιτεχνικές ομάδες, καλλιτέχνες, συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς που θέλουν να παρουσιάσουν την δική τους έτοιμη παράσταση.

Θα είναι Διαγωνιστικό με επιτροπή που θα αποτελείται από διακεκριμένους ανθρώπους της τέχνης και φέτος για πρώτη φορά θα ψηφίσει το κοινό. Η είσοδος θα είναι Δωρεάν σε όλες τις παραστάσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους σε ευρύτερο κοινό και για πρώτη φορά οι παραστάσεις θα πλαισιώνονται από δρώμενα (performances, live, dj party) δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη φεστιβαλική διάσταση και διάθεση. Τέχνη και κέφι θα ενωθούν σε μια μεγάλη θεατρική γιορτή που θα σημάνει την αρχή του καλοκαιριού.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας διαδικτυακά στο https://bit.ly/2ZtkUeG και μέσω mail: eliart.theater.festival@gmail.com. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 15 Μαΐου, και αφού αξιολογηθούν, το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου. Αιτήσεις δεχόμαστε και εκτός διαγωνιστικού μέρους από μουσικούς και performers.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3477677

ΘΕΑΤΡΟ ELIART: Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 127, Αθήνα | 210 3477677


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2018-2024 BY TECHNES KAI THEAMATA
technes kai theamata technes kai theamata - All Rights Reserved
-->