Το Εθνικό Θέατρο σας δίνει πακέτα προσφοράς για παραστάσεις στην Επίδαυρο!

eidika-paketa-prosforwn-gia-to-theatro-epidaurou_1.w_l


«Πάμε Επίδαυρο»! Ετσι ονομάζεται η καμπάνια του Εθνικού Θεάτρου που για αυτό το καλοκαίρι οργανώνει ειδικά πακέτα τιμών για τις παραστάσεις που θα παρουσιάσει στην Επίδαυρο.
Οι προσφορές του Εθνικού περιλαμβάνουν το εισιτήριο της παράστασης και τη μεταφορά προς και από το αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.

Τα πακέτα του Εθνικου αφορούν στις εξής παραστάσεις:

«Ορέστεια» του Αισχύλου 28 & 29 Ιουνίου
«Ικέτιδες» του Ευριπίδη 5 & 6 Ιουλίου
Οι τιμές των πακέτων με εισιτήριο στο άνω διάζωμα είναι 16 ευρώ και στο κάτω διάζωμα 26 ευρώ.
thumbnail_nt_bus_leaflet_web
«Ορέστεια» από το Εθνικό
Μια καινοτόμα πρόταση από το Εθνικό Θέατρο: Τρεις σκηνοθέτιδες στην πρώτη τους εμφάνιση στην Επίδαυρο παρουσιάζουν σε ενιαία παράσταση την Ορέστεια, τη μοναδική σωζόμενη τριλογία του αρχαίου δράματος, με την ίδια δημιουργική ομάδα ηθοποιών και συντελεστών. Τον Αγαμέμνονα σκηνοθετεί η Ιώ Βουλγαράκη, τις Χοηφόρους η Λίλλυ Μελεμέ και τις Ευμενίδες η Γεωργία Μαυραγάνη.

«Ικέτιδες» από το Εθνικο και τον ΘΟΚ
Δύο εθνικά θέατρα, το Εθνικό Θέατρο και ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, συνεργάζονται για το ανέβασμα ενός εμβληματικού έργου. Μια τραγωδία για τον πόλεμο, τους νεκρούς αλλά και την υπαρξιακή αγωνία, την αξιοπρέπεια, την πίστη και την αντοχή, σε μια νέα μετάφραση από τον Γιώργο Κοροπούλη.

Σκηνοθετεί ο Στάθης Λιβαθινός. Παίζουν (αλφαβητικά): Άννα Γιαγκιώζη, Κάτια Δανδουλάκη, Άνδρη Θεοδότου, Κόρα Καρβούνη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κατερίνα Λούρα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αγλαΐα Παππά, Μαρία Σαββίδου, Άκης Σακελλαρίου, Χρήστος Σουγάρης, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Τάνια Τρύπη, Ανδρέας Τσέλεπος, Νιόβη Χαραλάμπους, Χάρης Χαραλάμπους

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει για πέμπτη χρονιά τη δράση «Πάμε Επίδαυρο», που αφορά σε ειδικά πακέτα προσφορών για την παρακολούθηση των παραστάσεών του στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς.

Το Εθνικό Θέατρο επανδρώνει τη δράση με θεατρολόγους οι οποίοι καθ’ οδόν πραγματοποιούν παρουσίαση και ανάλυση των έργων στο κοινό ενώ κατά την επιστροφή ακολουθεί ανταλλαγή απόψεων και αποτίμηση της εμπειρίας.

Κρατήσεις για την ειδική προσφορά: Δευτέρα-Παρασκευή, 8:00-16:00, τηλ. 2107001468 και στο email: grafeiosillogon@n-t.gr

Το Εθνικό Θέατρο σας δίνει πακέτα προσφοράς για παραστάσεις στην Επίδαυρο! Το Εθνικό Θέατρο σας δίνει πακέτα προσφοράς για παραστάσεις στην Επίδαυρο! Reviewed by techneskaitheamata on 6:53 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.