Sponsor Advertise

7ο Φεστιβάλ Bollywood & Πολυπολιτισμικών Χορών | 5-7 Ιουλίου 2019

bollywood 2


Ξεκίνησε το 2013 ως μία πρωτοβουλία που θα φέρει την Ελλάδα σε επαφή με τον ενθουσιασμό, τον ευγενικό ρομαντισμό, την κίνηση και την αστείρευτη θετική ενέργεια του Bollywood.

Το πείραμα πέτυχε και το Bollywood Festival απέκτησε φανατικούς Έλληνες οπαδούς καθώς γέμισε με μουσική, χειροκροτήματα και επευφημίες από το αθηναϊκό κοινό, το κατά σειρά ετών κατάμεστο χοροθέατρο Δόρα Στράτου. Τον Ιούλιο του 2019 επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο δυναμικό από ποτέ για να δώσει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: Ξέφρενο χορό, χαμόγελο και πολύ θετική ενέργεια Bollywood!

13 Σεμινάρια – Διαγωνισμός Bollywood – Ινδικές Γεύσεις –Ινδικό Mini Bazaar

…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ…

2 φαντασμαγορικά χορευτικά Bollywood shows από τους κορυφαίους παγκοσμίως.

Το highlight του φεστιβάλ είναι οι δυο εκπληκτικές παραστάσεις που θα αφήσουν άφωνο το ελληνικό κοινό, όπου θα απολαύσει μεγάλους δασκάλους, εκπαιδευτές και χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μοναδικούς χορευτικούς συνδυασμούς και σύνολα. Στην σκηνή θα παρελάσουν επαγγελματίες χορευτές από όλο τον κόσμο, με πιο αναγνωρίσιμες τις συμμετοχές των Bollyflex (Αγγλία), Bolly Deewani (Γαλλία), BEYOND Bollywood (Χονγκ Κονγκ), Danny’s Bollywood Dance Crew (Φινλανδία), Mayadhara (Γαλλία) και φυσικά η 1st Bollywood Dance Academy Greece σε αποκλειστικές νέες χορογραφίες. Επιπλέον θα λάβουν χώρα σεμινάρια, ο 6ος Διεθνή Διαγωνισμό χορού Bollywood και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Όσον αφορά στην εκπαιδευτική πλευρά του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 13 διαφορετικά σεμινάρια από κορυφαίους δασκάλους με τεχνικές και χορογραφίες: Bollywood, Commercial και Western Bollywood, Classical Indian Dances (Kathak, Bharatanatyam, Kuthu), Bellydance, Tribal Fusion Bellydance, Bolly – Belly, Western Bollywood Fusion, Retro Bollywood και άλλα. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και Bollywood Dance Master Training του προγράμματος «Γίνε πιστοποιημένος Δάσκαλος Bollywood Dance».

Θα είναι όλοι τους εκεί!! H ιδρύτρια της 1ης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα, δασκάλα, χορογράφος και performer Άννα Δημητράτου, o χορογράφος, δάσκαλος και performer Sumon Rudra (Western Bollywood), ο Ινδός δάσκαλος, χορευτής και χορογράφος Naz Choudhury (Commercial Bollywood), η Kinga Malec (Κathak– Semi–Classical Bollywood) από την Πολωνία, η Oxana Banchshikiva (Bharatanatyam), η Sneha Mistri από την Ισπανία (Bollywood Fusion), η Ελισάβετ Δακουτρού (TribalFusion Bellydance), η llona Kolachana (Bollywood–Rajastani), η Vinatha Sreeramkunar (Kuthu) από την Ισπανία, η Izabella Karkarasvili (μοντέρνο και παραδοσιακό Οριεντάλ), και άλλοι πολλοί.

Το Φεστιβάλ, φιλοξενεί επίσης και τον «6ο Διεθνή Διαγωνισμό χορού Bollywood». Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Θεάτρου, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, ενώπιον 9μελούς κριτικής επιτροπής και θα είναι χωρισμένος σε δύο επίπεδα: το Ερασιτεχνικό και το Επαγγελματικό και σε δύο κατηγορίες (ατομικό και ομαδικό). Οι νικητές θα τιμηθούν με μετάλλια και δώρα.

Η διοργάνωση γίνεται από το Artistic Studio Oriental Expression και την 1st Bollywood Dance Academy Greece, σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.), υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Διεθνούς Συμβουλίου χορού (CID–UNESCO).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό, τα σεμινάρια και τα εισιτήρια, επισκεφθείτε τα ακόλουθα links:

Official Website:

www.bollywoodfestival.gr

Like us on Facebook:

www.facebook.com/BollywoodMulticulturalFestival/

Tickets from 9€:

https://www.viva.gr/tickets/dance/7o-festival-bollywood-kai-polytismikwn-xorwn/

bollywood

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια