Οριστικό: Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman – Γκρινιάξτε ελεύθερα

2019_05_17_72480_1558070376._large


Μετά από πολλές εβδομάδες φημολογίας είναι πλέον οριστικό. Ο Robert Pattinson θα είναι ο νέος Batman στην ταινία που ετοιμάζει ο Matt Reeves και θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2021.

Λέμε οριστικό, αλλά δεν λέμε επίσημο γιατί ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση, όμως μεγάλα site όπως το Deadline και το Variety θεωρούν ότι η συμφωνία έχει κλείσει.

Πριν λίγο καιρό γράφαμε ότι ο Pattinson ήταν το φαβορί μαζί με τον Nicholas Hoult, αλλά πλέον η Warner αποφάσισε να προχωρήσει με τον ηθοποιό που ξεκίνησε την καριέρα του από το Twilight, αλλά έχει κάνει πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση από τότε.

Είμαστε σίγουροι βέβαια, ότι θα υπάρξει πολύς κόσμος που θα δυσαρεστηθεί, αλλά η θέση μας πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι «θυμάστε τι έλεγαν για τον Χιθ Λέτζερ όταν πήρε το ρόλο του Joker»;

Ο Pattinson είναι ο διάδοχος του Μπεν Αφλεκ στο ρόλο, όμως η νέα ταινία δεν θα έχει σχέση με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC όπως ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια.
Οριστικό: Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman – Γκρινιάξτε ελεύθερα Οριστικό: Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman – Γκρινιάξτε ελεύθερα Reviewed by techneskaitheamata on 6:59 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.