Μιχάλης Ε. Μεσοχωρίτης - Το σπασμένο Μενταγιόν

ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ.png


«Το σπασμένο μενταγιόν» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Μιχάλη Μεσοχωρίτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

1978, Μέμφις, Τενεσί, ΗΠΑ

Η Άννα Γουίλσον είναι μια νεαρή δικηγόρος η οποία εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της πολιτείας του Τενεσί. Η πρώτη της σημαντική υπόθεση, η δολοφονία της Κάθριν Μπρουκς, θα γίνει η αφορμή για μια σειρά αποκαλύψεων. Όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα ανατραπούν, όπως και η ίδια η ζωή της.

Θα καταφέρει άραγε να βρει την άκρη του νήματος; Και τελικά, τι ρόλο θα παίξει το σπασμένο μενταγιόν;

Ο Μιχάλης Ε. Μεσοχωρίτης, μετά «Τα Τρία Ημερολόγια», επιστρέφει με ένα ακόμα συναρπαστικό μυθιστόρημα που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα.

​​​​​
Ο Μιχάλης Ε. Μεσοχωρίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός μέχρι το τέλος του 2011. Από τότε ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Είναι μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. «Το Σπασμένο Μενταγιόν» είναι το δεύτερο του βιβλίο του μετά το συγγραφικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε το 2018 με το μυθιστόρημα «Τα Τρία Ημερολόγια» από τις Εκδόσεις Πνοή.
Μιχάλης Ε. Μεσοχωρίτης - Το σπασμένο Μενταγιόν Μιχάλης Ε. Μεσοχωρίτης  - Το σπασμένο Μενταγιόν Reviewed by techneskaitheamata on 10:13 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.