Sponsor Advertise

H Μαρία Κηλαηδόνη την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Εξώφυλλο Ροζ FINAL


Ένα κεφάτο, νοσταλγικό, και μελωδικό live γεμάτο τρυφερότητα και ευαισθησία θα παρουσιάσει η Μαρία Κηλαηδόνη μαζί με την 7μελή μπάντα της την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Αφορμή η παρουσίαση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Ροζ» που θα κυκλοφορήσει από την Walnut Entertainment.



Τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, η Μαρία Κηλαηδόνη θα παρουσιάσει κομμάτια από τα δύο προσωπικά της άλμπουμ, διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης blues και country μουσικής σκηνής που μπλέκονται γλυκά με τραγούδια του πατέρα της Λουκιανού Κηλαηδόνη αλλά και άλλων αγαπημένων της συνθετών όπως η Αρλέτα, ο Βαγγέλης Γερμανός κ.α. ενώ δεν θα λείψουν και οι special guests όπως ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Φανερά επηρεασμένη από τα ακούσματα της αμερικανικής jazz και country μουσικής σκηνής η Μαρία Κηλαηδόνη προσθέτει τη γονιδιακή αισιοδοξία και δημιουργεί το δικό της μουσικό αποτύπωμα : τραγούδια που σαν μια αχτίνα φωτός μέσα στο σκοτάδι της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιουργούν μια όαση που μέσα της κρύβει έναν καλύτερο κόσμο.



Με διάθεση συναισθησίας η Μαρία Κηλαηδόνη ταυτίζει τα άλμπουμ της με χρώματα. Το ουράνιο τόξο της Μαρίας με διευρυμένο φάσμα χρωμάτων δεν μένει στα βασικά. Έτσι, μετά το «Τυρκουάζ» που ήταν το πρώτο της άλμπουμ, μετά από τέσσερα χρόνια «εγκυμοσύνης» ήρθε το δεύτερο άλμπουμ της το «Ροζ».


ΑΦΙΣΑ Α4 sfigga



Το προσωπικό της σημείωμα που συνοδεύει την έκδοση αποκαλύπτει γιατί η στάση απέναντι στη ζωή δεν είναι άσπρο ή μαύρο αλλά γκρι και στην προκειμένη περίπτωση… Ροζ! :

«Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του πρώτου μου δίσκου, του «Τυρκουάζ». Τέσσερα πολύ γεμάτα με εμπειρίες χρόνια. Καλές και κακές. Μια μεγάλη απώλεια και μια τεράστια χαρά. Ένα τέλος και μια αρχή.

Όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα αποτυπώνονται στα εννέα τραγούδια αυτού του δίσκου. Τραγούδια άλλοτε φωτεινά και άλλοτε μελαγχολικά. Πάντα όμως απ’ ότι φαίνεται τελικά αισιόδοξα.

Ελπίζω να περάσετε καλά ακούγοντας αυτόν τον δίσκο. Τόσο καλά όσο πέρασα και εγώ φτιάχνοντάς τον.

Και η ζωή συνεχίζεται. Με μεγάλη όρεξη ξανά.»

Μαζί της oι μουσικοί:

Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα

Αλέξης Στενάκης: πιάνο, κλαρινέτο

Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: ηλεκτρικό μπάσο

Βαγγέλης Τσιμπλάκης: ντραμς

Μελέτης Πόγκας: ακουστική και slide κιθάρα

Σταύρος Παργινός: μαντολίνο και τσέλο

ΣΦΙΓΓΑ

Ζωοδόχου Πηγής & Κιάφας 13, Αθήνα

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης 9.30μ.μ.

Στο ακόλουθο link απολαύστε το τραγούδι της Μαρίας Κηλαηδόνη «Δεν πειράζει», ντουέτο με ένα καλλιτέχνη που σέβεται και αγαπά πολύ, το Γιάννη Γιοκαρίνη : https://youtu.be/LCHmrT4_kno

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια