Sponsor Advertise

Το 5ο studio album του Justin Bieber, είναι εδώ

image001 (5)


Ο βραβευμένος με Grammy superstar Justin Bieber, κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τίτλο ‘Changes’!


Το άλμπουμ ‘Changes’ είναι ένα φουτουριστικό R&B/Pop αλλά και trap άλμπουμ, με ιδιαίτερες μελωδίες. Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρον τραγούδια, το lead hit singles ‘Yummy’ & ‘Intentions’ και συνεργασίες έκπληξη με τη Kehlani, Post Malone κ.ά!

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του νέου του άλμπουμ, o Bieber δίνει στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της νέας περιοδείας του ‘Τhe Changes Tour’ που θα ξεκινήσει στο Seattle της Αμερικής, στις 14 Μαΐου και με special guests τη Kehlani & Jaden Smith.

Τόσο η είδηση του νέου υλικού, όσο και η είδηση της περιοδείας φτάνουν στους φανς του καλλιτέχνη μαζί με τη μίνι σειρά ορισμένων επεισοδίων που έβγαλε ο Justin Bieber σε συνεργασία με το YouTube. Η σειρά ονομάζεται ‘Justin Bieber: Seasons’ και είναι ένα ντοκυμαντερ όπου ο Bieber μιλά ανοιχτά και αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή του, από τις χαρές του γάμου μέχρι τους αγώνες του σε δύσκολες περιόδους, καθώς επιστρέφει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το νέο άλμπουμ του μετά το 2015.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο από το ‘Justin Bieber: Seasons’, εδώ:

https://youtu.be/cAVgKdbDlRY

Ο Justin Bieber κατά την πορεία της καριέρας του έχει συνολικά περισσότερο από 50 δισεκατομμύρια streams και περισσότερο από 60 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ. Το album ‘Purpose’ μόνο που κυκλοφόρησε το 2015 είχε 21 εκατομμύρια πωλήσεις, παγκοσμίως.

Βρείτε και ακούστε το νέο άλμπουμ ‘Changes’, εδώ:

https://JustinBieber.lnk.to/ChangesGREPR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια