Όταν Χορεύουν οι Go Go Dancers της Έλενας ΠέγκαΜετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και το σκόρπισμα των ανθρώπων της σε ξένες πόλεις, δύο πρώην εραστές και πρώην Γιουγκοσλάβοι συναντιούνται στην Αθήνα.

Στη δίνη μιας ερωτικής έλξης που ξυπνά, ανταλλάσσουν επιθυμίες, μυστικά και μνήμες. Το έργο πραγματεύεται μια προσωπική συνάντηση σε δημόσιο χώρο, στην οποία μία σημερινή νέα γυναίκα και ένας σημερινός νέος άντρας αξιολογούν τη ζωή τους παρουσία 2 go-go χορευτών. Όταν χορεύουν οι Go Go Dancers είναι σαν να χορεύουν τα αστέρια, ίσως. Όταν χορεύουν οι αισθήσεις. Είναι το σχόλιο στην εκκρεμότητα. Εκείνα που δεν λέγονται, παραδίδονται στην μουσική. Σαν alter ego. Σαν σκιές… μαζί. Δεν χορεύουν τανγκό ή βαλς, χορεύουν μοντέρνο χορό.

———–

“Όλοι λείπουν. Σκόρπισαν. Εσύ δεν είσαι εδώ. Πράσινος καναπές. Φως σε αλουμίνιο και πλέξι. Οι γυάλινες καμπύλες των ποτηριών. Τοπία εσωτερικού χώρου. Η γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της. Κάθεται ακίνητη μέσα στο κόκκινο. Ο άντρας αντιστέκεται. Δύο πρώην εραστές. Ένταση στο στόμα. Παλεύουμε;

(απόσπασμα από την παρουσίαση του οπισθόφυλλου του βιβλίου – εκδ. Νεφέλη)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

80’ λεπτά / Χοροθεατρική

*Ευχαριστούμε τους: Θέατρο Δεκατέσσερα, Ginger Creepers Theater Band, Μαρία Αγγέλου, Βασίλη Βασιλάκη, το Προβάδικο… και τους φίλους μας για την στήριξη και την αγάπη τους.

**Ευχαριστούμε επίσης την κ. Έλενα Πέγκα, συγγραφέα του έργου, για την παραχώρηση των δικαιωμάτων της παράστασης.

Πρεμιέρα: 28 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 23:30 (για 7 παραστάσεις).

Γενική είσοδος: 12 ευρώ | Μειωμένο: 10 ευρώ (με κρασί ή ποτό).

www.ticketservices.gr

*Για τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων, ειδικές τιμές και ομαδικά: 698 286 2392

Καλλιρόης 10, Αθήνα
Όταν Χορεύουν οι Go Go Dancers της Έλενας Πέγκα Όταν Χορεύουν οι Go Go Dancers της Έλενας Πέγκα Reviewed by techneskaitheamata on 8:56 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.