Η περιπέτεια του Λουίτζι - εκδόσεις Φίλντισι.

 
Η περιπέτεια του Λουίτζι

του Κωνσταντίνου Μπενέκη

εικονογράφηση: Κατερίνα Σωτηρίου

ISBN: 978 618 5456 93 1

Λιανική τιμή 13 ευρώ + ΦΠΑ

Όταν ο Λουίτζι ο παπαγάλος που ζει ήρεμα και αρμονικά στο μεγάλο πάρκο, περιτριγυρισμένος από καλούς φίλους, τον Σπουργίτη, τον Κότσυφα, τον σκύλο τον Σπίθα και τη σοφή Κουκουβάγια θα αποφασίσει να ανακαλύψει το μακρινό δάσος με την ελπίδα πως πολλές ευχάριστες εικόνες και λαχταριστές λιχουδιές τον περιμένουν εκεί, θα ζήσει μια περιπέτεια.

Μια ιστορία για παιδιά, με φωτεινές εικόνες και μηνύματα, με δυσάρεστες στιγμές κι άλλες υπέροχες, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή, γραμμένο και φροντισμένο να υπενθυμίσει καθημερινές αξίες σε παιδιά και γονείς.

Κι επειδή παιδί και παιχνίδι είναι αλληλένδετες έννοιες, στο τέλος του βιβλίου περιμένουν τα παιδιά μερικά παιχνίδια βασισμένα στην ιστορία που ήδη άκουσε.


Βιογραφικό: Ο Κωνσταντίνος Μπενέκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Κατάγεται από χωριά της Καρδίτσας (Μάρκο, Κέδρος), όπου πέρναγε ως παιδί τα καλοκαίρια. Εκεί μέσα σε ένα αγροτικό περιβάλλον με έντονο το λαογραφικό στοιχείο, ευτύχησε να ακούει συνεχώς λαϊκά παραμύθια και ιστορίες "από τα παλιά", ενώ διάβαζε παράλληλα διηγήματα διαφόρων ειδών. Πατέρας πλέον, μέσα από την ανάγνωση παραμυθιών στο δικό του παιδί, ξύπνησε και ανασύρθηκε η παιδική του φαντασία δημιουργώντας το πρώτο δικό του παραμύθι.

Έχει επίσης συγγράψει το βιβλίο '' ΑΕΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ''(εκδόσεις ΦΙΛΝΤΙΣΙ 2021), που πραγματεύεται την δια βίου άσκηση σώματος και πνεύματος.

Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το 2002, σε μάχιμες υπηρεσίες, πάντα στο πλευρό του πολίτη.

Επικοινωνία βιβλίου: zoi triadafullidh, zoi.masoura@hotmail.com


Εκδόσεις ΦίλντισιΞανθίππου 123,

Παπάγου, 15669

Τηλ.: 210 6540170

www.filntisi.gr

info@filntisi.gr


Η περιπέτεια του Λουίτζι - εκδόσεις Φίλντισι. Η περιπέτεια του Λουίτζι - εκδόσεις Φίλντισι. Reviewed by techneskaitheamata on 12:43 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.