ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ - «Απών» νέο τραγούδι από την Spider Music

 «Απών»

(Δείτε το βίντεο εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=Z2Ki96Wj7jw

«Απών» ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Βαγγέλη Μακρή, σε μουσική της Όλγας Μακρή, στίχους της Ευανθίας Μάγνη και ενορχήστρωση του Γιώργου Γιαννικόπουλου.

Ο Βαγγέλης Μακρής ερμήνευσε μοναδικά το συγκεκριμένο τραγούδι, τα Orange Studios στην Πάτρα, μόνιμος πλέον συνεργάτης της Spider Music με τον Γιώργο Γιαννικόπουλο στο τιμόνι ανέλαβε την ηχογράφηση και το στήσιμο του τραγουδιού.

Η Όλγα Μακρή έχει υπογράψει την μουσική μέχρι τώρα σε τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει από την εταιρία μας με τον Νικόλα Λάππα και την Κατερίνα Μελίτη και σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλα τραγούδια σε μελωδίες της και όχι μόνο!

Μόνο απών δεν είναι ως καλλιτέχνης ο Βαγγέλης Μακρής, ξεκίνησε τις μουσική του σταδιοδρομία με σπουδές στην τάξη εγχόρδων του Ελληνικού Ωδείου και συνέχισε μελετώντας κλασικό τραγούδι με την Ελένη Σταμίδου στο Εθνικό Ωδείο και το Ωδείο Παλαιού Φαλήρου όπου και αποφοίτησε λαμβάνοντας Δίπλωμα Μονωδίας.

Ο Βαγγέλης διδάσκει σύγχρονο τραγούδι σε ωδεία και μουσικές σχολές (Μελώδειος, Μουσική Δημιουργία κ.α.) ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικά live με τη δίδυμη αδελφή την συνθέτρια και πιανίστα Όλγα Μακρή.

Έχει γράψει μουσική και λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις της ομάδας Tunnel of Oppression (Vault Theatre Plus, Βαφείο κ.α.), ενώ σε συνεργασία με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Φωτεινή Κωνσταντοπούλου έχει ντύσει μουσικά 4 παιδικά βιβλία της.

Η Spider Music είναι πολλή υπερήφανη για αυτήν την νέα κυκλοφορία και για την συνεργασία της με ταλαντούχους ανθρώπους και σαν εταιρία συνεχίζει να δίνει βήμα σε νέους μουσικούς και ερμηνευτές.

Αγαπάμε πολύ τον «Απών» και ευχόμαστε να τον αγαπήσετε και εσείς.

Official links

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ - «Απών» νέο τραγούδι από την Spider Music ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ - «Απών» νέο τραγούδι από την Spider Music Reviewed by techneskaitheamata on 11:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.