Τέσσερεις εποχές και μία ακόμη

 
Τέσσερεις εποχές και μία ακόμη

της Νάσιας Παναγοπούλου

ISBN: 978 618 5738 06 8

Σελ. 244

Διάσταση 14Χ21

Τιμή 14 ευρώ + ΦΠΑ
H Ναταλία, ο Άγγελος, η Σόνια, η Αθανα­σία, και η Ελπίς είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Σε καλημερίζουν με χαμόγελο προ­σποιητής ευτυχίας.

Είναι όμορφοι, επιτυχημένοι και πιθανό­τατα άξιοι θαυμασμού ή και ζήλειας.

Πέντε διαφορετικοί άνθρωποι σε πέντε διαφορετικές ιστορίες με κοινό όμως σημείο αναφοράς μια διαταραχή. Τι την προκάλεσε και τι η ίδια προκαλεί και πώς επηρεάζει τις συμπεριφορές και τις ζωές τους; Ποια σχέση έχει η σημερινή συ­μπεριφορά τους με την παιδική τους ηλικία; Κάνεις δεν
ξέρει, κανείς δεν μπορεί να φα­νταστεί ότι πίσω από τα κλειστά παράθυρα του σπιτιού τους κάτι ροκανίζει την ψυχή τους.

Θα καταφέρουν άραγε αυτοί οι άγνωστοι μεταξύ τους πρωταγωνιστές να συνδεθούν;

Βιογραφικό της συγγραφέως: Η Νάσια Παναγοπούλου γεν­νήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 στην Αθήνα. Η επαφή της με τις βαθύτερες ανάγκες του ανθρώπου την ώθησε να ασχοληθεί από πολύ νωρίς με εναλλακτικούς τρόπους αυτο­γνωσίας, αρχικά από προσωπι­κή της ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση. Αργότερα, απο­φάσισε να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο και να ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε πάρα πολύ. Σήμε­ρα, εργάζεται ως Aφηγηματική ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας, συνδυασμένων μεθόδων με εξειδίκευση στις δι­ατροφικές διαταραχές. (Master pactitioner in eating disorders, Keadd & National Centre for Eating Disorders of British) είναι επίσης εναλλακτική θεραπεύ­τρια, (Shamanic medicine, the healing, Reiki Usui, Brohman method) γελωτοθεραπεύτρια (laughter yoga by Dr Madan Kataria).

Υπήρξε εθελόντρια στην Ελ­ληνική εταιρεία προστασίας Αυ­τιστικών ατόμων, όπου συμμε­τείχε ενεργά σε πολλές δράσεις.

Ήταν από τα βασικά διοργα­νωτικά μέλη των φεστιβάλ για τον αυτισμό, της Ε.Ε.Π.Α.Α. και είναι επίσης δημιουργός των κοινωνικών τηλεοπτικών σποτ με θέμα τον Αυτισμό.

Αγαπάει πολύ την (συγ)γραφή την οποία και θεωρεί εξαιρετικό (ψυχο)θεραπευτικό εργαλείο. Αρθογραφεί σε τοπική εφημερί­δα στη στήλη των «ΑΜΕΑ».

Είναι εμπνεύστρια και δη­μιουργός της «3D fairy tale method» την οποία εφαρμόζει με επιτυχία στις ομαδικές θερα­πείες της στο κέντρο «ΑΙΩΝ» που διατηρεί.

Ήταν από τις πρώτες Ελληνί­δες μαμάδες που μίλησε ανοι­χτά για τον αυτισμό του παιδιού της πριν 20 χρόνια, σε μία επο­χή που υπήρχε πλήρης άγνοια γύρω από το θέμα αυτό, αλλά και ελάχιστοι ειδικοί για να το διαγνώσουν.

Κυκλοφορούν ήδη τα βιβλία της: Η «ζωγραφιά της Ελπίδας», εκδόσεις Σαββάλας/Κοχλίας και «Όσα δε μπόρεσες να πεις», εκ­δόσεις Φίλντισι.

Περισσότερα στη σελίδα: aiontherapy.gr

επικοινωνία βιβλίου: Ζωή Τριανταφυλλίδη, zoi.masoura@hotmail.com

Εκδόσεις Φίλντισι

Ξανθίππου 123, Παπάγου, 15669

Τηλ.: 210 6540170

www.filntisi.gr

info@filntisi.gr


Τέσσερεις εποχές και μία ακόμη Τέσσερεις εποχές και μία ακόμη Reviewed by techneskaitheamata on 8:15 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.