Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Female President κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο "Elegy For My Father"

 
Το ροκ συγκρότημα Female President της Βόρειας Καρολίνας αποκάλυψε το μουσικό βίντεο για το σινγκλ τους "Elegy For My Father", το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=1eusfJR7auI

Ένα δυναμικό μοντέρνο ροκ τρίο εμπνευσμένο από τις πρώιμες ρίζες του rock n roll. Το Female President χρησιμοποιεί εγκάρδια σκληρότητα και απλοϊκά riff για να δημιουργήσει έναν δικό τους ήχο. Μια οικογένεια μουσικών των οποίων τα μεμονωμένα στυλ δημιουργούν δυναμική και αυλακώνουν τον πυρετό. Το τρίο μόλις κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο του «Elegy To My Father». Το κομμάτι είναι μέρος του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος «Our Year To Grieve», που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο σε όλες τις πλατφόρμες ροής.


Η τραγουδίστρια Dréa Atkins είπε τα εξής για το σινγκλ:«Έγραψα το Elegy To My Father σε μια ακουστική κιθάρα στο τραπέζι της κουζίνας των γονιών μου, την επόμενη μέρα που πέθανε ο πατέρας μου. Βοήθησα να κανονίσει να μπορέσει να πεθάνει στο σπίτι αντί στο νοσοκομείο, ήταν η τελευταία του επιθυμία. Καθώς ετοιμάζαμε τα πάντα, έπρεπε να επιστρέψω στη Βόρεια Καρολίνα για μερικές μέρες και ενώ πήγαινα πίσω στο σπίτι τους στη Νότια Καρολίνα, πέθανε στις 9:19 μ.μ. Ο Τζόνι οδηγούσε το αυτοκίνητο όταν πήραμε την κλήση και καθώς κατεβαίναμε στον αυτοκινητόδρομο Coosawhatchie στο σκοτάδι, τόση μουσική έπεσε στο κεφάλι μου. Έπρεπε να κάτσω σε αγρυπνία με τον πατέρα μου πριν τον πάρουν, και εκείνες τις στιγμές, περισσότερη μουσική, συναισθήματα και αναμνήσεις πλημμύρισαν το μυαλό μου σαν κύματα του ωκεανού. Ήταν εκείνο το τραγούδι που μου έδωσε το κουράγιο να ολοκληρώσω τη συγγραφή του EP».


Το "Elegy For My Father" προέρχεται από το νέο EP της Γυναίκας Προέδρου, Our Year To Grieve, το οποίο κυκλοφορεί στις ψηφιακές υπηρεσίες αυτή τη στιγμή. Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή ηχογραφεί το δεύτερο EP του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη.


Οι Dréa Atkins (του Farewell Albatross), ο Johnny Moss (του DSR) και ο Jasper Cunningham (των Vacant Lights) σχημάτισαν το συγκρότημα το καλοκαίρι του 2020. Τα φωνητικά του Dréa μπορεί να είναι το κεντρικό κομμάτι κάθε τραγουδιού, αλλά οι ρευστές γειώσεις μπάσου του Johnny και του Jasper Τα εκφραστικά τύμπανα δημιουργούν ένα ταξίδι ήχων και συναισθημάτων σε αυτό το πρώτο άλμπουμ. Σινγκλ όπως το "Saints Of Heartache" και το "Sacred Voyage" συνεχίζουν να κερδίζουν αναγνώριση στις πλατφόρμες ροής και ενώ φαίνονται σαν μοναδικά διαφορετικά συναισθήματα, έχουν ένα κοινό νήμα που τους δένει.


Ο Female President δημιούργησε το "Our Year To Grieve" με αρκετούς προσκεκλημένους μουσικούς για να εμφυσήσει λεπτομέρειες σε κάθε τραγούδι και το άλμπουμ στο σύνολό του είναι αφιερωμένο στον θάνατο του πατέρα της Drea (παππού του Jasper). Μετά από ένα χρόνο σύνθεσης, πρόβας και ηχογράφησης, η τριάδα του Female President είναι ενθουσιασμένη που τελικά κυκλοφορεί αυτό το εξαιρετικά προσωπικό άλμπουμ στον κόσμο.Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Female President κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο "Elegy For My Father" Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Female President κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο "Elegy For My Father" Reviewed by techneskaitheamata on 6:32 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.