Το γαλλικό Metal Band Lomor κυκλοφορεί το υποσυνείδητο και ενεργητικό μουσικό βίντεο "The Great Defender"

 


NEΟ βίντεο κλιπ για τους PITCH BLACK MENTALITY ("Fortress" μέσα από το άλμπουμ "World Final Wake")

https://www.youtube.com/watch?v=Kzq9qNHiTgAΗ μπάντα :

Οι Pitch Black Mentality είναι ένα project από το Μπέργκεν της Νορβηγίας, που ιδρύθηκε από τον Frank Natås, το 2011. Ένα άλμπουμ κυκλοφόρησε τον χειμώνα του 2012/13 με το όνομα The Pitch Black Reality. Ηχογραφήθηκε εν μέρει στη Νορβηγία και τη Χιλή (ντραμς και μπάσο) Το line up για αυτό το άλμπουμ ήταν:

Frank Natås - κιθάρα
Jarle H Olsen - lead κιθάρα
Christian Carasco Lara -τύμπανα

Rodrigo Garcia Gonsales - μπάσο

Tore Christer Storlid - φωνητικάΤο τρέχον line up είναι:

Frank Natås - κιθάρα και φωνητικά

Jarle H Olsen - lead κιθάρα

Bjarte K Helland - ντραμς

Tore Christer Storlid - μπάσο και φωνητικάΗ μουσική


Οι Pitch Black Mentality παίζουν σύγχρονο μελωδικό thrash metal, με σαφείς επιρροές από τις thrash μπάντες του bay area της δεκαετίας του '80, καθώς και την ευρωπαϊκή σκηνή - τη σουηδική metal σκηνή από τη δεκαετία του '90 ιδιαίτερα. Η μουσική μας είναι βασικά μίξη της μουσικής με την οποία μεγαλώσαμε, διαμορφώνοντάς μας ως μουσικούς.


Ο ήχος


Θέλουμε να βρούμε το γλυκό σημείο ανάμεσα στο να ακουγόμαστε βάναυσα βαρείς και ταυτόχρονα να χτίσουμε τα τραγούδια μας με πιασάρικες μελωδικές δομές. Νιώθουμε ότι η καλή μελωδία είναι αυτή που οδηγεί κάθε τραγούδι, όσο βαρύ ή βάναυσο κι αν είναι. Δίνει στο τραγούδι μια ταυτότητα, διατηρώντας το ενδιαφέρον στο αυτί. Αν είχαμε ποτέ μια αποστολή με τη μουσική μας, θα ήταν να σερβίρουμε metal μουσική σε αυτούς που δεν είναι οπαδοί του metal, αποδεικνύοντας ότι το metal είναι για όλους. Επειδή είναι! Δεν φοβόμαστε να βάλουμε "sing along" θέματα σε κανένα από τα τραγούδια μας! Όσο για το βαρύ μέρος, μπήκαμε όλοι σε αυτό το άλμπουμ, συμμετέχοντας στο καλύτερο μεταλλικό στούντιο της Σκανδιναβίας, το Fascination Street Studio με τον Tony Lindgren και τον Ricardo Borges στη μίξη και το mastering. Αυτό ανέβασε σημαντικά τη μουσική μας, κάνοντας τον ήχο πραγματικά βάναυσο, άμεσο και βαρύ.


Το άλμπουμ


Το άλμπουμ ονομάζεται World Final Wake Περιέχει 9 τραγούδια. Όλα τα τραγούδια έχουν γραφτεί από τον Frank Natås-μουσική και στίχοι. Η μουσική γράφτηκε σε ένα χρονικό διάστημα 5 ετών από το 2015 έως το 2020. Μερικά από τα riff είναι ακόμη αρκετά παλαιότερα. Όλη η μουσική ηχογραφήθηκε στο Μπέργκεν σε ιδιωτικά στούντιο της Νορβηγίας. Μιξαρίστηκε από τον Ricardo Borges και το mastering είναι του Tony Lindgren στα Fascination Street Studios της Σουηδίας.

1 Fortress
2 Dahaka
3 True Parasites
4 Eternal Night
5 Fear The Rising Sun
6 Legacy
7All Wther In Autumn
8 The Wall
9 World Final Wake


Θέματα των τραγουδιών:
Αυτά που βλέπουμε σήμερα στα νέα, το κλίμα να ξεφεύγει από τον έλεγχο, η έλλειψη τόσο θέλησης όσο και ικανότητας να κάνουμε κάτι γι' αυτό. (World final wake, True Parasites , Fear The Rising Sun). Προσωπικοί εσωτερικοί αγώνες: (Fortress, The Wall) Τραγούδια για το να μην αποδέχεσαι τη μοίρα σου : (Dahaka, Eternal Night , Legacy, All Wither In Autumn)


Είδος: Thrash metal, alternative metal, μελωδικό death metalΣτους θαυμαστές αρέσουν επίσης: Metallica, Testament, Megadeth, Pantera, In Flames, Arch Enemy, Soilwork, At The Gates


Facebook: https://www.facebook.com/PitchBlackMentality/


Instagram: https://www.instagram.com/pitch_blackmentality/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7wx22CYfiUHijw0CEjEClU
Το γαλλικό Metal Band Lomor κυκλοφορεί το υποσυνείδητο και ενεργητικό μουσικό βίντεο "The Great Defender" Το γαλλικό Metal Band Lomor κυκλοφορεί το υποσυνείδητο και ενεργητικό μουσικό βίντεο "The Great Defender" Reviewed by techneskaitheamata on 5:53 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.