Το σουηδικό noise rock συγκρότημα Lex Maria κυκλοφορεί το νέο EP "Ghosts"

 




Το νέο EP "Ghosts" από την alt Punkrockers Lex Maria είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες ροής. Αυτό είναι το δεύτερο EP του συγκροτήματος που ηχογραφήθηκε στο indie αγαπημένο Studio Möllan στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι Lex Maria είναι ένα συγκρότημα που προέρχεται από το διάσημο θέρετρο κολύμβησης Malmö, που βρίσκεται στη Νότια Σουηδία. Ο Λεξ Μαρία παίζει εναλλακτικό ροκ επηρεασμένο από την εικόνα της γάτας, σεξουαλικά απογοητευμένο. Το θορυβώδες ροκ και εναλλακτικό ροκ των τέλους των 80s και των 90s είναι αυτό με το οποίο μεγάλωσαν και ήταν πάντα παρόντες στη μουσική τους.

«Αφού πήραμε τα διδακτορικά μας και στη συνέχεια δουλέψαμε στο Hamburger στην πόλη, αποφασίσαμε να ρισκάρουμε τις εκθαμβωτικές καριέρες μας και να πουλήσουμε τις ψυχές μας στα σαστισμένα γατάκια δαίμονες του Rock», λέει το συγκρότημα.

Το συγκρότημα υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια και το τελευταίο Constellation συγκεντρώθηκε το 2020 και ξεκίνησε αμέσως να ηχογραφήσει. Την ίδια χρονιά ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το πρώτο EP το 2021. Την επόμενη χρονιά ηχογραφήθηκε το EP “Ghosts” και κυκλοφόρησε το 2023.

Ποιοι είναι το συγκρότημα;

"Λέμε ότι είμαστε ένα indie punk συγκρότημα που παίζει κάποιο είδος εναλλακτικού ροκ, αλλά επιπλέουμε μέσα και έξω από αυτά τα είδη. Είμαστε 90s noise, 80s post punk και μερικά emo 00s με τον δικό μας τρόπο. Aleks, Nelly, Martin και Martin. Ο Aleks με το καπέλο είναι ο τραγουδιστής. Ο Aleks και η Nelly παίζουν κιθάρα, οι Martins παίζουν μπάσο και ντραμς. Πολλές φορές η ζωή είναι δύσκολη και θέλουμε απλώς να παίζουμε γιατί αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και ελπίζουμε να προσεγγίσουμε ανθρώπους εκεί έξω που τους αρέσουν αυτά τα πράγματα ." - λέει ο Λεξ Μαρία.



"Ghosts" EP: https://open.spotify.com/intl-pt/album/1BqrbnXpv7eQRcjfQyTJjV


Το σουηδικό noise rock συγκρότημα Lex Maria κυκλοφορεί το νέο EP "Ghosts" Το σουηδικό noise rock συγκρότημα Lex Maria κυκλοφορεί το νέο EP "Ghosts" Reviewed by techneskaitheamata on 5:24 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.