Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού διηγήματος 2024 από τις Εκδόσεις Ηλιαχτίδα

 


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ 2024 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


Οι εκδόσεις Ηλιαχτίδα προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2024, στην κατηγορία Διήγημα με κοινωνικό θέμα. Ο Διαγωνισμός λήγει στις 20 Απριλίου 2024 και το όριο λέξεων είναι έως 1.500.

Όροι συμμετοχής:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν ενήλικες, άνω των 18 ετών, που γράφουν στην ελληνική γλώσσα και διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
2. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με ένα έργο αδημοσίευτο σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή (βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, διαδίκτυο). Σημειωτέον ότι η βράβευση σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό νοείται ως δημοσίευση.
3. Ο δημιουργός εγγυάται το πρωτότυπο του έργου του.
4. Τα έργα θα είναι γραμμένα σε αρχείο Word απαραίτητα στην ελληνική γλώσσα. Επιτρέπεται να υπάρχουν λίγες λέξεις τοπικής διαλέκτου ή ξένες, αν το απαιτεί το έργο, αλλά θα υπάρχει απαραίτητα και σημείωση με επεξήγησή τους.
5. Με τη συμμετοχή του ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται πως το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν με τους όρους του διαγωνισμού και αποδέχονται την απόφαση της κριτικής επιτροπής, η οποία είναι οριστική και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
6. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν πληροί όλους ανεξαιρέτως τους όρους και τις προδιαγραφές της προκήρυξης του διαγωνισμού θα αποκλείεται, χωρίς ειδοποίηση του διαγωνιζόμενου.
7. Τα έργα που υποβάλλονται στον διαγωνισμό δεν επιστρέφονται, ενώ τα μη διακριθέντα έργα θα καταστραφούν μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Τρόπος συμμετοχής:

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους αποκλειστικά σε μορφή Word στο email: info@ekdoseisiliaxtida.gr γράφοντας στο θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ». Στο αρχείο Word, εκτός από το διήγημα με τον τίτλο του, θα πρέπει να υπάρχουν και όλα τα στοιχεία του συμμετέχοντα: Όνομα, Επώνυμο, Πόλη, Τηλέφωνο επικοινωνίας, email.
Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο e-mail τους, τον Μάιο του 2024. Τα διακριθέντα έργα θα συμπεριληφθούν σε έντυπη συλλογική έκδοση. Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το φθινόπωρο του 2024, θα γίνει η παρουσίαση του συλλογικού τόμου και η απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους νικητές.
Τελευταία ημερομηνία αποστολής των έργων ορίζεται η 20ή Απριλίου 2024.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα: 210.4967338 και 6934.776847.



Εκδόσεις Ηλιαχτίδα, ekdoseisiliaxtida.gr


Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού διηγήματος 2024 από τις Εκδόσεις Ηλιαχτίδα Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού διηγήματος 2024 από τις Εκδόσεις Ηλιαχτίδα Reviewed by techneskaitheamata on 3:51 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.