Sponsor Advertise

Το πιο αγαπημένο παραμύθι σε μια υπερπαραγωγή στον πάγο από τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ

banner947x288vivaathens

Τα φετινά Χριστούγεννα το κλειστό του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Αθήνα υποδέχεται τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό και πολυαγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης.


Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές.

Σε μια τεράστια παγοπίστα 800 τμ η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον πάγο. Ένας από τους μεγαλύτερους θιάσους χορού στον πάγο, οι Russian Ice Stars,έρχεται στην Ελλάδα για μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Μια μαγική εμπειρία!

3026510



Η «Χιονάτη στον πάγο» είναι μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές και ακροβατικά– όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Όλα τα στοιχεία του παραδοσιακού παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ, η κακιά βασίλισσα, ο μαγικός καθρέφτης, το δηλητηριασμένο μήλο και η όμορφη βασιλοπούλα που περιμένει το βασιλόπουλο να τη ζωντανέψει, έχουν εμπνεύσει δημιουργούς κάθε είδους τέχνης και έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές σε όλο τον κόσμο.

Η παραγωγή είναι της αγγλικής εταιρίας Deplidge Productions, η οποία εξειδικεύεται σε μεγάλες παραγωγές στον πάγο που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Η ίδια εταιρία με τους Russian Ice Stars μας είχε παρουσιάσει πριν δύο χρόνια το “Peter Pan on Ice”, που είχε αποθεωθεί από εξήντα χιλιάδες μικρούς και μεγάλους θεατές στο Κλειστό του Π. Φαλήρου της Αθήνας. Οι παραστάσεις της Deplidge Productions περιοδεύουν όλο τον κόσμο τα τελευταία 25 χρόνια και έχουν αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές από κοινό και κριτικούς.

Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μια παράσταση που αφηγείται μια αθάνατη ιστορία σε ένα συναρπαστικό υπερθέαμα στον πάγο για όλη την οικογένεια, στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Παλαιού Φαλήρου!

Αυτά τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο
για τα παιδιά και όλη την οικογένεια!

Russian Ice Stars

Η ΧΙΟΝΑΤΗ

ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ

Το πιο αγαπημένο παραμύθι σε μια υπερπαραγωγή στον πάγο από τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ

19 έως 23 Δεκεμβρίου

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ «ΧΙΟΝΑΤΗ»

https://www.youtube.com/watch?v=9P_UTPEonJA

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TEASER ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

https://www.youtube.com/watch?v=4gtAj6RPuI4

Μια εκθαμβωτική παράσταση που με την ομορφιά και την κομψότητά της θα συγκλονίσει όλη την οικογένεια!

“Μας έπεσε το σαγόνι” … “αληθινά εκθαμβωτική” …

“Σίγουρα θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς

για τον χορό στον πάγο… “

The Stage

“Τόσο λαμπρή παράσταση… όσο το Λας Βέγκας!!!”

The Times

“Αυτός ο υπέροχος συνδυασμός του ήχου,

των εικαστικών, των κοστουμιών, των ακροβατικών, του χορού στον πάγο,

χορογραφία, συστροφή, φωτισμός και σχεδιασμός σετ,

μας συστήνουν μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα

στην αρένα του πάγου”…

Planet Productions

“Καταπληκτικές πιρουέτες και άλματα” …

“Μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία” …

“Στο φινάλε της παράστασης το χειροκρότημα του κοινού κράτησε για πάντα!”…

I-Skate Magazine

Russian Ice Stars: χορεύοντας στον πάγο με τους καλύτερους Ρώσους χορευτές!

Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των Russian Ice Stars αποτελείται από εξήντα συντελεστές και κορυφαίους χορευτές, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοισε εθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο. Θέαμα, ακρίβεια, συγχρονισμός, υψηλή τεχνική, παγκόσμια καταξίωση: σ’ αυτά συνοψίζονται οι παραστάσεις των Russian Ice Stars, του συνόλου που συγκεντρώνει σπουδαίους Ρώσους χορευτές στον πάγο. Συνδυάζοντας καλλιτεχνικό πατινάζ, μπαλέτο, ακροβατικά τσίρκου και παντομίμα, η ομάδα έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο τόσο στη Ρωσία, όσο και σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομάδα συμμετέχουν πολυάριθμοι κορυφαίοι αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους τίτλους και μετάλλια στα σημαντικότερα πρωταθλήματα παγκοσμίως. Το ρεπερτόριο της Deplidge Productions με τους Russian Ice Stars περιλαμβάνει παραγωγές κλασικών παραμυθιών στον πάγο όπως «Πήτερ Παν», «Πεντάμορφη και το Τέρας», «Σταχτοπούτα», αλλά και εντυπωσιακές μοντέρνες δημιουργίες, όπως το Cirque de Glace, που έχουν περιοδεύσει σε πολλές χώρες γνωρίζοντας πάντοτε την αποθέωση.

Η ιστορία της Χιονάτης, το πιο αγαπημένο παραμύθι

Η ιστορία της Χιονάτης βασίζεται στην πραγματική ιστορία της Margarete Von Waldeck, μιας αριστοκράτισσας του 16ου αιώνα από τη Βαυαρία. Ο πρίγκιπας Φίλιππος Β΄ της Ισπανίας ξεχώρισε την πανέμορφη 16χρονη Margarete στο παλάτι των Βρυξελλών και την πήρε ως ερωμένη του. Ωστόσο, η ιδέα του να γίνει πριγκίπισσα ενοχλούσε τη μητριά τηςκαι τον βασιλιά της Ισπανίας πατέρα του Φιλίππου, με αποτέλεσμα μυστικοί πράκτορες να αναλάβουν να τη δηλητηριάσουν.

Οι συλλέκτες παραμυθιών Αδελφοί Γκριμ πρώτοι εξέδωσαν την ιστορία της Χιονάτης το 1812 με τον τίτλο “Η Μικρή Χιονάτη” και από τότε το παραμύθι – αριστούργημα ταυτίστηκε με την ανατροφή των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών. Η Χιονάτη έγινε κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων από τη Walt Disney το 1937 και έχει εμπνεύσει πολλούς δημιουργούς κάθε είδους τέχνης. Η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της εποχής και είναι μία από τις 10 εμπορικότερες και δημοφιλέστερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 16:00 & 19:30

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 16:00 & 19:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 16:00 & 19:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 12:00, 16:00 & 19:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 12:00 & 16:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12 | 16:00

ΠΕΜΠΤΗ 20/12 | 16:00 & 19:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12 | 16:00

Α’ ΖΩΝΗ: 20€

Β’ ΖΩΝΗ: 14€

Γ’ ΖΩΝΗ: 9€

Δ’ ΖΩΝΗ: 6€

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 26€

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12 | 19:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12 | 19:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12 | 12:00

Α ΖΩΝΗ: 24€

Β ΖΩΝΗ: 18€

Γ ΖΩΝΗ: 12€

Δ ΖΩΝΗ: 8€

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 31€

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12 | 16:00 & 19:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 | 12:00 & 16.00

Α ΖΩΝΗ: 28€

Β ΖΩΝΗ: 22€

Γ ΖΩΝΗ: 16€

Δ ΖΩΝΗ: 10€

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 36€


*Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

211 800 5141

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια