Οι καλύτερες ταινίες για το Φθινόπωρο, λίγο πριν το αποχαιρετήσουμε!

ταινίες για το Φθινόπωρο

Τ
ο Φθινόπωρο είναι η εποχή που ίσως αδικούμε περισσότερο, γιατί δεν είναι Καλοκαίρι, δεν είναι Χειμώνας και γι΄αυτό είναι η εποχή που έχει συνδεθεί με την επιστροφή στη ρουτίνα, στις υποχρεώσεις και τον χρόνο μέσα στο σπίτι!

Το Φθινόπωρο, όμως, είναι μαγικό, ειδικά σε περιοχές που γίνεται περισσότερο αντιληπτό. Στις περιοχές που μπορείς να αισθανθείς την αλλαγή στον αέρα και στα φύλλα, αλλά και να εκτιμήσεις όλα αυτά τα υπέροχα πορτοκαλί χρώματα που η φύση τόσο απλόχερα μοιράζει.

Εάν σήμερα η βροχή σε κράτησε μέσα στο σπίτι, αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες για το Φθινόπωρο, λίγο πριν το αποχαιρετήσουμε, μιας και ήδη έχουν πέσει τα πρώτα χιόνια!
Love Story


Dead Poets Society

Κλασική κι αγαπημένη, είναι η μοναδική ταινία που ο Robin Williams θα σε κάνει να κλάψεις, αλλά και να πεις carpe diem!


Good Will Hunting

Η ταινία που αγαπήσαμε τον Matt Damon, τον Ben Affleck και φυσικά τον Robin Williams, ο οποίος στην ταινία λέει τις καλύτερες ατάκες κι αποφορτίζει το κλίμα από μια πραγματικά υπέροχη ταινία.


Frankie and Johnny

Ακόμη μια ταινία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη. Πρωταγωνιστούν Al Pacino και Michelle Pfeiffer, ενώ πέρα από την ιστορία αγάπης που ξετυλίγεται, παρακολουθούμε κι ένα πολύ δυνατό μήνυμα κατά της βίας στις γυναίκες.


When Harry Met Sally

Φθινοπωρινές βόλτες στο Central Park και μια ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Meg Ryan, θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά. Αλήθεια, μπορούν ένας άνδρας και μια γυναίκα να είναι μόνο φίλοι;


You’ve Got Mail

Ακόμη μια ταινία με την Meg Ryan, αυτή τη φορά στο πλευρό του Tom Hanks θα σε γυρίσει σε μια εποχή που οι άνθρωποι επικοινωνούσαν με mail κι όχι μηνύματα στο Facebook και το Instagram.


Autumn in New York

Richard Gere και Winona Ryder περπατούν στη Νέα Υόρκη ενώ γύρω τους πέφτουν φύλλα Φθινοπώρου. Ρομαντική ταινία, που θα σου κρατήσει την ιδανική συντροφιά με μια ζεστή κούπα σοκολάτας στο χέρι.




The Fox and the Hound

Για τους μικρούς της παρέας, προτείνουμε μια πολύ γλυκιά ιστορία φιλίας ανάμεσα σε μια αλεπού κι έναν σκύλο. Για καλό και για κακό, καλύτερα να έχεις δίπλα σου χαρτομάντιλα γιατί η ταινία θα συγκινήσει κι εσένα!


Gilmore Girls

Για το τέλος, κρατήσαμε μια αγαπημένη σειρά γι΄αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν κάτι καινούριο ή να επιστρέψουν σε κάτι παλιό σ’ αυτή την περίπτωση. Στη σειρά Gilmore Girls παρακολουθούμε μια μαμά να μεγαλώνει μόνη την κόρη της, ενώ όλη η σειρά έχει νοσταλγικό χαρακτήρα από τις αρχές του 2000, όταν και κυκλοφόρησε.

 ( ipop.gr )
Οι καλύτερες ταινίες για το Φθινόπωρο, λίγο πριν το αποχαιρετήσουμε! Οι καλύτερες ταινίες για το Φθινόπωρο, λίγο πριν το αποχαιρετήσουμε! Reviewed by techneskaitheamata on 11:52 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.