Η επιστροφή του The Lion King

The Lion King



H γνωστή ιστορία του Lion King , επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Η Disney δημοσίευσε την κατάλληλη στιγμή το τρέιλερ μιας και αυτή τη βδομάδα η Αμερική γιορτάζει τις Ευχαριστίες.

Το τρέιλερ μας δίνει όλη την καλοσύνη που θυμόμαστε από την πρωτότυπη ταινία του Lion King, μόνο που αυτή τη φορά οι χαρακτήρες είναι δημιουργημένοι με το ίδιο είδος φωτορεαλιστικής CGI όπως στο βιβλίο της Ζούγκλας του Favreau. Ο Donald Glover θα φωνάξει τo Simba, ενώ η ίδια η Beyoncé θα παίξει τη Nala, πράγμα που σημαίνει ότι, αν μη τι άλλο, το επόμενο καλοκαίρι θα μας φέρει το ντουέτο Bey-Childish Gambino των ονείρων μας.

Οι οπαδοί της αρχικής ταινίας του Lion King ήταν ευτυχείς όταν άκουσαν το τρέιλερ που διηγήθηκε από τον James Earl Jones, ο οποίος παίζει τον βασιλιά Mufasa τόσο στην πρωτότυπη ταινία του 1994 όσο και στην ταινία του επόμενου έτους.

Η σκηνοθεσία είναι του Jon Favreau, ο οποίος ήταν πίσω από την επιτυχημένη ζωντανή έκδοση του The Jungle Book. “Είναι το όνειρο ενός σκηνοθέτη να συγκεντρώσει μια ταλαντούχα ομάδα όπως αυτή για να φέρει αυτή την κλασική ιστορία στη ζωή”, είπε ο Jon.



Η επιστροφή του The Lion King Η επιστροφή του The Lion King Reviewed by techneskaitheamata on 9:06 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.