DO NOT MISS

FOLLOW US @ INSTAGRAM

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Στιγμιότυπο 2019-01-13, 12.38.46.png



Δύο άνθρωποι. Δέκα ευκαιρίες. Μια αξέχαστη ιστορία αγάπης.

Η Λόρι δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά ένα πρωί του Δεκέμβρη βλέπει έναν άντρα από το παράθυρο του λεωφορείου και νιώθει ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός.
Όμως το λεωφορείο φεύγει…

Η Λόρι περνά τον επόμενο χρόνο αναζητώντας τον σε όλες τις στάσεις λεωφορείων και σε όλα τα καφέ του Λονδίνου. Μάταια.

Τον επόμενο Δεκέμβρη, η καλύτερή της φίλη της συστήνει τον αγαπημένο της. Είναι αυτός, τον λένε Τζακ. Επιτέλους τον βρήκε, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει δικός της…

Τρία μονοπάτια ζωής –διανθισμένα με δάκρυα, χαρές και αγωνίες– ενώνονται μοιραία σε μια πορεία δέκα χρόνων με μία και μοναδική κατεύθυνση: την αναζήτηση της ευτυχίας.

«Όσοι αγαπούν τα σύγχρονα ρομάντζα θα απολαύσουν τις περιπέτειες της Λόρι και του Τζακ μέχρι το τέλος.» –Library Journal

«Όποιος πιστεύει στην αληθινή αγάπη, είναι βέβαιο ότι θα συγκινηθεί βαθιά από αυτό το γλυκό παραμύθι.» –Kirkus Reviews

«Το ισοδύναμο της ταινίας Αγάπη είναι… σε μυθιστόρημα.» –The Bookseller



Η Τζόζι Σίλβερ είναι μια αθεράπευτα ρομαντική που γνώρισε τον άντρα της στα εικοστά πρώτα γενέθλιά του. Ζει μαζί του, με τα δυο μικρά παιδιά τους και μια γάτα, σε μια μικρή κωμόπολη των Midlands. Το Μια μέρα τον Δεκέμβρη, που είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, θα εκδοθεί σε 24 χώρες, θεωρείται ο πιο εμπορικός τίτλος γυναικείας λογοτεχνίας του αγγλικού οίκου Viking για το 2018, και έφτασε στη Νο 1 θέση των Kindle στη Μεγάλη Βρετανία μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 technes kai theamata. Designed by OddThemes