Στις 21 Φεβρουαρίου έρχονται τα νέα επεισόδια του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς»


Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφουν, 17 χρόνια μετά…

Η κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς», με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη, επιστρέφει, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Ξεκινώντας με διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» & «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα»), κάθε Πέμπτη θα διατίθεται ένα νέο. Το θρυλικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που έγινε δημοφιλές ταξιδεύοντας το κοινό στη δική του περιπετειώδη καθημερινότητα, επιστρέφει στην ψηφιακή εποχή, με νέες ιστορίες και περιπέτειες, χάρη στις εξελίξεις που έχει φέρει η τεχνολογία.

Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο 10 -μικρότερης διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων. Παράλληλα, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών.


Στις 21 Φεβρουαρίου έρχονται τα νέα επεισόδια του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς» Στις 21 Φεβρουαρίου έρχονται τα νέα επεισόδια του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς» Reviewed by techneskaitheamata on 7:42 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.