Η παιδική παράσταση “Ο Ζυμαρούλης” από τον Μάρκο Σεφερλή επιστρέφει στο Coronet Theater

Photo 2



O Μάρκος Σεφερλής, που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη των παιδιών, γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση που θα αγγίξει τις παιδικές ψυχές.

Η ιστορία διαδραματίζεται στον παλιό ξύλινο μπουφέ μιας κουζίνας. Ο Ζυμαρούλης, ο οποίος μόλις έχει ψηθεί από τους «Μεγάλους» – τους ιδιοκτήτες δηλαδή του σπιτιού – συναντά τον Κούκο, που ζει μέσα στο ρολόι του σπιτιού κι αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έχει έναν κουρασμένο και ταλαιπωρημένο λαιμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να εκφέρει σωστά τα περιβόητα «κούκου» του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το επόμενο πρωί να βρεθεί στον σκουπιδοτενεκέ.

Σε συνεργασία λοιπόν με το Αλάτι και το Πιπέρι προσπαθεί να γιατρέψει τον λαιμό του Κούκου, έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τη φωνή του και να παραμείνει κοντά τους. Έρχεται όμως αντιμέτωπος μ’ έναν πεινασμένο Ποντικό – που ζει κρυφά πίσω από τον μπουφέ – κι ένα παλιό, ξεχασμένο φακελάκι Τσαγιού, που ζει μέσα σε μία τσαγιέρα στο πιο ψηλό ράφι της κουζίνας!
Η παιδική παράσταση “Ο Ζυμαρούλης” από τον Μάρκο Σεφερλή επιστρέφει στο Coronet Theater Η παιδική παράσταση “Ο Ζυμαρούλης” από τον Μάρκο Σεφερλή επιστρέφει στο Coronet Theater Reviewed by techneskaitheamata on 6:08 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.