Stranger Things: Το trailer της τρίτης σεζόν κυκλοφόρησε




Εάν ανυπομονείτε να επιστρέψετε στο Hawkings, στην Indiana, και να μάθετε τις νέες περιπέτειες της Eleven, της οικογένειας Byers, του Chief Hopper, του Mike και της υπόλοιπης παρέας, τότε σας έχουμε πολύ καλά νέα. Το Stranger Things επιστρέφει!

Το trailer της τρίτης σεζόν του Stranger Things ήρθε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 20 Μαρτίου και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι στις 4 Ιουλίου του 2019. Η υπερφυσική σειρά των Duffer Brothers επιστρέφει δυναμικά με 8 ολοκαίνουρια επεισόδια στο Netflix. Παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, η οποία “τρέλανε” ακόμη περισσότερο τους φαν της σειράς.

O Mike (Finn Wolfhard) ακούγεται να λέει «Δεν είμαστε πια παιδιά. Θέλω να πω, τι νομίζατε; Πως θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειο παίζοντας παιχνίδια για την υπόλοιπη ζωή μας;» Αυτή η φράση του μας δείχνει – αυτό που βλέπουμε και μόνοι μας – ότι τα παιδιά έχουν πλέον μεγαλώσει. Καθώς λοιπόν οι κεντρικοί χαρακτήρες συνεχίζουν να μεγαλώνουν, η σύγχυση λόγω της εφηβείας αλλά και τα πάνω κάτω που φέρνει η φιλία τους, απειλούν να είναι ακόμα πιο επικίνδυνα από οποιοδήποτε τέρας βγει αυτή τη φορά από το Upside Down.

«Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα.» γράφει η περίληψη της σειράς στο Netflix. «Η τρίτη σεζόν διαδραματίζεται καλοκαίρι, ενώ οι δύο πρώτες σεζόν της σειράς ήταν βασισμένες στο σχολείο.», αναφέρει ο παραγωγός και σκηνοθέτης Shawn Levy στο Variety. «Είναι η εποχή του χρόνου που δεν έχει να κάνει με το σχολείο αλλά έχει να κάνει με μία πισίνα, και με φωτιές, και παρελάσεις, και την 4η Ιουλίου και πυροτεχνήματα, οπότε υπάρχει μία αίσθηση χαράς και διασκέδασης στη τρίτη σεζόν, η οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, πρωτού τα πράγματα γίνουν πολύ σκοτεινά.», προσθέτει.

Στην αφίσα της τρίτης σεζόν του Stranger Things εμφανίζεται η Eleven με τον Mike να κρατιούνται από το χέρι. H υπόλοιπη παρέα βρίσκεται πιο πίσω, κάτω από τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου. Η Eleven και ο Will είναι οι μόνοι που κοιτάζουν πίσω, ο Mike φαίνεται να κοιτάζει την Eleven, ενώ οι Dustin, Lucas και Max φαίνονται να κοιτάζουν ψηλά τα πυροτεχνήματα. Μπορείτε να δείτε την αφίσα παρακάτω.



Το κύριο cast της Millie Bobbie Brown (Eleven), του Finn Wolfhard (Mike), του Gatten Matarazzo (Dustin), του Caleb McLaughlin (Lucas) και του Noah Schnapp (Will) επιστρέφει. Επιστρέφουν επίσης και οι Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Hopper), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve) και Sadie Sink (Max).

Το μεγάλο countdown λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι οι λάτρεις της σειράς μετρούν αντίστροφα ως τις 4 Ιουλίου!

Δείτε εδώ το trailer:

Stranger Things: Το trailer της τρίτης σεζόν κυκλοφόρησε Stranger Things: Το trailer της τρίτης σεζόν κυκλοφόρησε Reviewed by techneskaitheamata on 2:38 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.