Νέο βιβλίο από τη συγγραφέα του «50 αποχρώσεις του γκρι»




Νέο βιβλίο ετοιμάζει η E.L. James, συγγραφέας του «50 αποχρώσεις του γκρι», και αυτή τη φορά επιλέγει να αφήσει πίσω της τους αγαπημένους χαρακτήρες Christian Gray και Anastasia Steele. Το καινούριο της μυθιστόρημα έχει τον τίτλο «The Mister» και κινείται λίγο πολύ στα ίδια μονοπάτια με την επιτυχημένη σειρά βιβλίων που την έκανε γνωστή στο κοινό.

«Λονδίνο, 2019.

Η ζωή ήταν εύκολη για τον Maxim Trevelyan. Με την καλή εμφάνισή του, τις αριστοκρατικές σχέσεις και τα χρήματά του, δεν χρειάστηκε ποτέ να εργαστεί και σπάνια κοιμόταν μόνος του. Αλλά όλα αυτά αλλάζουν όταν, μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Maxim κληρονομεί τον ευγενή τίτλο, τον πλούτο και τα ακίνητα της οικογένειάς του και όλη την ευθύνη που συνεπάγεται. Είναι ένας ρόλος για τον οποίο δεν είναι έτοιμος και δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει.

Αλλά η μεγαλύτερη πρόκλησή του είναι να καταπολεμήσει την επιθυμία του για μια απροσδόκητη, αινιγματική νεαρή γυναίκα που έφτασε πρόσφατα στην Αγγλία, κουβαλώντας ένα επικίνδυνο και ενοχλητικό παρελθόν. Ποια είναι η Alessia Demachi; Μπορεί ο Maxim να την προστατεύσει από όσα την απειλούν;»
50 αποχρώσεις του γκρι



Το μυθιστόρημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου από τις εκδόσεις Vintage Books και τόσο η E.L James, όσο και οι φαν τις ανά τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι. Η νεαρή συγγραφέας έχει δηλώσει για το βιβλίο πως πρόκειται για ένα «συναρπαστικό και αισθησιακό παραμύθι» και το χαρακτηρίζει ως μια «ιστορία της Σταχτοπούτας του 21ου αιώνα».

Αναμφίβολα η James έχει αφήσει το στίγμα της στο χώρο των ερωτικών μυθιστορημάτων. Το ντεμπούτο της, «50 αποχρώσεις του γκρι», πούλησε πάνω από 125 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκε σε 52 γλώσσες, ενώ τα τέσσερα βιβλία της ίδιας σειράς που ακολούθησαν γνώρισαν αντίστοιχη επιτυχία. Η ίδια κατέχει μια θέση στη λίστα των «Ανθρώπων που εμπνέουν» του περιοδικού Time και έχει υπάρξει πρόσωπο της χρονιάς του Publishers Weekly.
50 αποχρώσεις του γκρι

Το «The mister» θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Απριλίου, αλλά μπορείτε να το προπαραγγείλετε εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

My Instagram

Copyright © technes kai theamata. Designed by OddThemes