Sponsor Advertise

Ο Tom Hardy επιστρέφει για το Venom 2

Venom


Η παραγωγός της ταινίας επιβεβαίωσε το σίκουελ του «Venom» με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Tom Hardy!

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 850 εκατομμύρια παγκοσμίως, ήταν δεδομένο ότι ο Venom θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Τα σκηνοθετικά ηνία είχε αναλάβει o Ruben Fleischer, ενώ πρωταγωνιστές ήταν οι Tom Hardy (Eddie Brock) – ο οποίος δάνειζε και τη φωνή του στον Vemon – Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying), Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της ήταν οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal.

Τώρα έχουμε και την επιβεβαίωση από την παραγωγό Amy Pascal που μίλησε, σε συνέντευξή της στο Fandango , για την επιστροφή του Tom Hardy στο ρόλο. “Μπορώ να πω ότι ο Tom Hardy θα επιστρέψει και θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα, όπως μόνο αυτός μπορεί”, είπε η Pascal. “Θα γίνει για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι η Sony έκανε μια καταπληκτική δουλειά στην δημιουργία του franchise, του έδωσε ζωή και του δημιούργησε έναν κόσμο. Όταν σκέφτεσαι τον Venom, δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα σου έρθει στο μυαλό εκτός από τον Tom Hardy. Όταν τον είδαμε για πρώτη φορά σε αυτό τον ρόλο, δεν χρειάστηκε να σκεφτούμε κάτι άλλο».

Το σίκουελ της ταινίας πιθανότατα θα έχει ως κεντρικό εχθρό τον Carnage του Woody Harelson, όπως άφησε να εννοηθεί η post credits σκηνή της πρώτης ταινίας, ενώ σύμφωνα με την παραγωγό δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να δούμε και τον Spider-Man του Tom Holland, αφού η Sony διατηρεί τα δικαιώματα του χαρακτήρα μαζί με τη Marvel. Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ενός crossover μεταξύ του Venom και του Spider-Man, η Pascal απάντησε, “Σε όλους θα άρεσε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις, ίσως κάποια μέρα και να μπορέσει να γίνει”.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα δούμε τον Tom Hardy ως Venom ξανά, ωστόσο το γεγονός ότι θα τον ξαναδούμε αρκεί για να μας κάνει χαρούμενους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια