Breaking
Loading...

About Author

About Ceyron

Ceyron is Versatile & Proactive Web Designer with OddThemes. Design themes for creatives and lifestyle bloggers

Home » » Σκέψου σαν τον Σέρλοκ

Σκέψου σαν τον Σέρλοκ




Σκέψου σαν τον Σέρλοκ! από τον Peter Hollins

Οι Εκδόσεις iWrite σάς ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την κυκλοφορία στα ελληνικά του διεθνούς best-seller οδηγού αυτοβελτίωσης του Peter Hollins “Σκέψου σαν τον Σέρλοκ!”.

Παρατηρητικότητα, ικανότητα αντίληψης, δημιουργική σκέψη και δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων. Κάποια από τα ”μυστικά όπλα” του Σέρλοκ που συγγραφέας αποκαλύπτει για χάρη των αναγνωστών του.

~ ~ ~
Οι τεχνικές που διδάσκονται σε αυτό το βιβλίο αποτελούν σημαντικά εργαλεία για τον τρόπο διαχείρισης της ανθρώπινης δημιουργικής διάνοιας. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο για κάθε άνθρωπο που θέλει να μάθει να αξιοποιεί αυτήν την ικανότητα του ανθρώπινου μυαλού. Όποια τεχνική κι αν επιλέξει κανείς, θα έχει στα χέρια του έναν νέο τρόπο αντίληψης της πραγματικότητας, που θα τον μετατρέψει αυτόματα (ίσως με λίγη εξάσκηση) σε έναν Σέρλοκ Χολμς.
(από το οπισθόφυλλο)
Ο συγγραφέας του βιβλίου

Ο Peter Hollins είναι συγγραφέας των μπεστ σέλερ ‘’Μάθε σαν τον Αϊνστάιν’’, ‘’Η Επιστήμη της Καλοτυχίας’’ και ‘’Σκέψου σαν τον Σέρλοκ’’.

Ταγμένος στη μελέτη της ανθρώπινης ύπαρξης και στην ενδυνάμωσή της, ο Hollins κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ψυχολογία, ενώ έχει συνεργαστεί με ειδικότητες από κάθε σύγχρονο ρεύμα σκέψης. Έπειτα από πολυετή εμπειρία ως ψυχολόγος, έστρεψε την προσοχή του στη γραφή και στην εφαρμογή όλων όσων είχε διδαχθεί, μελετήσει και αναπτύξει ο ίδιος, με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους από μέσα προς τα έξω.

Απολαμβάνει την πεζοπορία με τη οικογένειά του, τις καλές μπίρες και το να δοκιμάζει τις ικανότητές του στη ζωγραφική. Κατοικεί στο Seattle των ΗΠΑ.
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013. technes kai theamata - All Rights Reserved
-->