Όποιος θέλει να χωρίσει…ας σηκώσει το χέρι του

giorgos


Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και σκηνοθετεί την θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!»

“Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια.

Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία.

Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.

Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!”

Ήμασταν εκεί! Το πρώτο που αντικρίζεις σε αυτήν την παράσταση είναι τα σκηνικά! Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα πραγματικό διαμέρισμα!

Η σκηνοθεσία λιτή και απέριττη, όπως αρμόζει για μία φαρσοκωμωδία. Οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών αξιέπαινες και όπως είναι φυσικό σε μια κωμωδία γελάσαμε πολύ. Η Μαριλού Κατσαφάδου κράτησε σχεδόν όλη την παράσταση με την επιβλητική παρουσία της και καταχειροκροτήθηκε δικαίως απ’ όλο το θέατρο.


Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ερμηνεύοντας ίσως το πιο δύσκολο χαρακτήρα του έργου τα κατάφερε και έπεισε το κοινό ιδίως στις τελευταίες σκηνές. Η Ανθή Σαββάκη έκανε επίσης μια αξιοπρεπέστατη παρουσία και ήταν αρκετά πειστική στον σύντομο μονόλογο της σχετικά με το δίλλημα που την βασάνιζε. Ο Γιώργος Σαββίδης έπαιξε κι αυτός αβίαστα τον ρόλο του. Ο Γιάννης Κουκουράκης έπαιξε κυρίως με την εμφανισή του και κατάφερε να δώσει κωμική υπόσταση χωρίς καμία δυσκολία. Ο Πάνος Νάτσης είχε πολλές καλές στιγμές επίσης. Ο Αποστόλης Ψαρρός πολύ καλός και με μπρίο.

A124



Η κυρία Κατιάνα Μπαλανίκα σε κάθε πέρασμα απέσπασε το πιο ένθερμο χειροκρότημα του κοινού. Ο κύριος Καπουτζίδης πανέμορφος και με στυλ όπως πάντα, ευχαρίστησε το κοινό και τους συνεργάτες του στο τέλος της παράστασης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Οικονομίδη



ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ:
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη
Μαριλού Κατσαφάδου
Ανθή Σαββάκη
Γιώργος Σαββίδης
Γιάννης Κουκουράκης
Πάνος Νάτσης
Παναγιώτης Καρμάτης

και η Κατιάνα Μπαλανίκα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη: 19:00
Πέμπτη – Παρασκευή : 21:00
Σάββατο: 18:00 & 21:00
Κυριακή: 19:00

Τιμές εισιτηρίων: 23€ – 15€

Για ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210-3639343 (εσωτ. 2)

Διεύθυνση Επικοινωνίας-Προβολή: Μαργαρίτα Δρούτσα
Όποιος θέλει να χωρίσει…ας σηκώσει το χέρι του Όποιος θέλει να χωρίσει…ας σηκώσει το χέρι του Reviewed by techneskaitheamata on 7:24 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.