«Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα» του Σπύρου Δ. ΜιχαλόπουλουFq_Fv1Sg

Από 6 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων
Από 6 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων το “Σεξ Λεξικόν,
η επιστήμη του Έρωτα” θα φιλοξενείται στη σκηνή του θεάτρου «Αθήναιον»

Έρωτας. Τι είναι ο έρωτας; Αν δεν περάσεις από σαράντα κύματα, δεν θα τον ανακαλύψεις. Έτσι και ο Τάκης (Γιώργος Αμούτζας) και η Κάτια (Ήρα Παπακωνσταντίνου), δύο ερωτευμένοι δεκαεπτάχρονοι στην εποχή του 1978, μία εποχή προσδοκιών, διεκδικήσεων και μετασχηματισμών, θα κάνουν τη βουτιά τους στην υπέροχη τρικυμία του έρωτα. Μέσα από αυτό το ταξίδι, που οργανώνουν καιρό, με προορισμό την πρώτη τους φορά, οι δύο ήρωες θα αναμετρηθούν και θα αναμετρήσουν τα “εγώ” τους.
Ο πανικός της άγνοιας θα τους οδηγήσει σε ένα ηθικοπλαστικό λυσάρι, παλαιών αρχών, στο “Σεξ Λεξικόν”. Αυτό το ” αναχρονιστικό, οπισθοδρομικό, παλαιομοδίτικο λεξικό” θα τους βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Εκείνο που σχεδίαζαν τόσον καιρό, τελικά θα τους φέρει αντιμέτωπους με πολλά ευτράπελα και θα κληθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μιας ολόκληρης ζωής μέσα σε μία ώρα. Η ιστορία των δύο παιδιών, μας θυμίζει με απόλυτη τρυφερότητα και χιούμορ, εκείνη την πρώτη φόρα, η οποία διέπεται από τα ίδια, διαχρονικά συναισθήματα είτε στην εποχή της μεταπολίτευσης είτε στη σύγχρονη εποχή αλλά και σε κάθε εποχή. Θα πετύχουν το στόχο τους; Θα το μάθουμε μέσα από τα άγνωστα μονοπάτια του έρωτά τους.
ZdfRaCCg

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή: 21.00
Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 20.00
Διάρκεια παράστασης: 70λ.
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική:12€
Άνω των 65:10€
Ανέργων/Φοιτητικό/Ομαδικό:10€
Πληροφορίες-Κρατήσεις:
Θέατρο Αθήναιον:
2310832060
Θέατρο Αριστοτέλειον: 2310262051
Σύγχρονο Θέατρο “Βασίλης Διαμαντόπουλος”: 2310530660
Προπώληση εισιτηρίων στο www.ticketservices.gr
και στα ταμεία των θεάτρων Αριστοτέλειον και Αθήναιον.
«Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου «Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου Reviewed by techneskaitheamata on 9:59 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.