Sponsor Advertise

www.mindbooster.gr: ένα ψηφιακό παν-επιστήμιο... για ανήσυχα μυαλά

 
www.mindbooster.gr

Ένα ψηφιακό παν-επιστήμιο... για ανήσυχα μυαλά!

Η εποχή της νέας κανονικότητας, που πλέον όλοι βιώνουμε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με πλήθος νέες δεξιότητες τις οποίες χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις καινούριες, πρωτόγνωρες συνθήκες και απαιτήσεις.

Αυτές ακριβώς έρχεται να υπηρετήσει και να στηρίξει το mindbooster.gr, η νέα, φιλόδοξη προσπάθεια στο χώρο του e- learning για στελέχη επιχειρήσεων, νέους επαγγελματίες, αλλά και «ανήσυχες» επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται ότι η μελλοντική ανάπτυξή τους εξαρτάται από την υιοθέτηση ενός διαφορετικού επιχειρηματικού μοντέλου.

Η επίσημη παρουσίαση αυτής της πρωτοβουλίας που δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο της διαδικτυακής διάχυσης γνώσης, με ισχυρό «χαρτί» την ποιότητα των εισηγητών και των webinar της, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο Innovathens της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.


Υψηλού κύρους στελέχη επιχειρήσεων με τεράστια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία, σημαντικά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και καταξιωμένοι εκπρόσωποι από τους χώρους της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν τις γνώσεις και την πολύχρονη πείρα τους πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής, σε όσους επαγγελματίες δεν εφησυχάζουν και -αντίθετα- θέλουν να προχωρήσουν σε νέους δρόμους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Τα webinars της mindbooster.gr παρέχονται live και on demand και προσφέρουν σφαιρική εκπαίδευση, με στόχο την απόκτηση νέων δεξιοτήτων σε έξι (6) κρίσιμους τομείς:

Ανθεκτικότητα, Ανάπτυξη καριέρας, Επικοινωνία, Επιχειρηματικότητα Δημιουργικότητα και Ευεξία.

Είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, ώστε να έχουν συνάφεια μεταξύ τους, να συνδυάζονται και να αλληλοσυμπληρώνονται, προκειμένου να βοηθήσουν τον εκπαιδευόμενο να διευρύνει και να αναβαθμίσει τις γνώσεις και δεξιότητές του.

Καίριο ρόλο στη διαμόρφωση του περιεχομένου τους έχει παίξει η σύγχρονη πραγματικότητα μετά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που βιώνουμε, εστιάζοντας σε θέματα όπως ατομική και οργανωσιακή ανθεκτικότητα, εικονική επικοινωνία, εργασία από το σπίτι, εργασία στο εξωτερικό, καθημερινό μάρκετινγκ για μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, είσπραξη των ανείσπρακτων οφειλών, φωτογράφηση προϊόντων για e-shop, κ.ά.Όλες οι εισηγήσεις γίνονται στα ελληνικά, ενώ προβλέπεται και παροχή πιστοποιητικού επιμόρφωσης για τους εκπαιδευόμενους, έπειτα από ανάλογη αξιολόγηση. Σημαντικό πλεονέκτημα, τέλος, αποτελεί η δημιουργία διαδραστικής κοινότητας, στο πλαίσιο της πλατφόρμας, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες μπορούν να ανταλλάσσουν γνώσεις, απόψεις και πληροφορίες σε μόνιμη βάση, να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει και να αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους.


Δημιουργός του mindbooster.gr είναι η Μαριλένα Φατσέα, στέλεχος με επιτυχημένη πορεία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης πολυεθνικών ομίλων και μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων και σήμερα Σύμβουλος Διαχειριστής της Fidel & Fortis - Συμβουλευτική ΜΑΕ, εταιρείας στην οποία ανήκει το mindbooster.

Περισσότερες πληροφορίες:

Μαριλένα Φατσέα, Τηλ: 210 8010245, 6972001020

info@mindbooster.gr, Μfatsea@fidelfortis.com, www.mindbooster.gr

Πληροφορίες για τους Εισηγητές:

Οι εισηγητές που πλαισιώνουν το mindbooster είναι με αλφαβητική σειρά, οι εξής:

Γιώργος Βλάχος - Business Growth Advisor

Δημοσθένης Γαλλής - Βραβευμένος φωτογράφος

Δρ. Αντώνης Ζαΐρης - Eπίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Νεάπολης Κύπρου, Γενικός Διευθυντής και Αν. Αντιπρόεδρος ΣΕΛΠΕ - Συγγραφέας

Γλυκερία Ζυγούρη - Business Resilience Advisor

Οδυσσέας Κόλλιας - Οικονομολόγος - Συγγραφέας - Σύμβουλος επιχειρήσεων

Αλέξανδρος Κυδωνάκης - Communications Management Consultant, Customer Centric/Customer Experience Specialist

Ευαγγελία Κυριακού - Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια

Νίκος Μανδαλάς - Διευθυντής Επικοινωνίας Ευρώπης – Ρωσίας σε Πολυεθνικό Όμιλο Financial Services

Μιχάλης Μεϊμάρης - Καθηγητής Νέων Τεχνολογιών & ΜΜΕ, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δρ. Μαρία Ξανθού - Community Resilience Advisor, Ερευνήτρια Πανεπιστημίων Harvard και Bristol

Γιάννης Ριζόπουλος - Δημοσιογράφος

Δρ. Βερόνικα Σαμαρά - Διδάκτωρ Μηχανικός Πληροφορικής, Σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτειότητας στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Γιώργος Σταμάτης - Σύμβουλος επιχειρήσεων- Coach Gestalt Συγγραφέας

Δρ. Μαριλένα Φατσέα - Επικοινωνιολόγος - Ιδρύτρια Μindbooster.gr

Αντώνης Φραγκάκης - Πιστοποιημένος Δάσκαλος Iyengar Yoga -Ηθοποιός

Δείτε το trailer εδώ.

Πληροφορίες για την Fidel & Fortis:

H Fidel & Fortis Συμβουλευτική Μ.Α.Ε είναι θυγατρική της Fidel & Fortis Ltd UK, εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας και διοργάνωσης συνεδρίων. Ιδρύθηκε τον Μάϊο 2022 με στόχο την παροχή υπηρεσιών επιμόρφωσης μέσω του www.mindbooster.gr, καθώς επίσης οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.fidelfortis.com και info@fidelfortis.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια