ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ για τους METEORA ("Slave of Creation" από το "...Of Shades And Colours" άλμπουμ)

 BΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2010 παίζοντας διασκευές συμφωνικών και gothic metal τραγουδιών στα club της Βουδαπέστης. Η τρέχουσα σύνθεση είναι μαζί από το ντεμπούτο άλμπουμ «Our Paradise» το 2017. Το 2019 το συγκρότημα υπέγραψε με την ουγγρική δισκογραφική εταιρεία Nail Records (αργότερα μετονομάστηκε σε H-Music) και κυκλοφόρησε το δεύτερο CD τους τον Μάρτιο του 2020 μαζί με το τεύχος του μήνα του περιοδικού Hammerworld. Καθώς η παγκόσμια πανδημία του COVID-19 κατέστησε αδύνατη την αναπαραγωγή ζωντανής μουσικής, πέρασαν το χρόνο συνθέτοντας τραγούδια για τον τρίτο δίσκο τους «…of Shades and Colours», που κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι αξιοσημείωτες συνεργασίες περιλαμβάνουν την επανηχογράφηση του τραγουδιού «Our Paradise» το 2021 με τα growls του Jonathan Pellet (Rage of Light, πρώην Dysrider) και του «Danse Macabre» το 2022, στο οποίο συμμετείχε ο Chris Harms (Lord of the Lost).
Γυναικεία φωνητικά – Noémi Holló (2015-)

Grunts, μπάσο – Máté Fülöp (2010-)
Αντρικά φωνητικά, πλήκτρα, σύνθεση – Atilla Király (2010-)
Κιθάρες – Csaba Solymosi (2016-)
Τύμπανα – Gábor Kása (2017-)

Links:
Meteora | Facebook
Spotify – METEORA
Meteorabandhungary - YouTube
Meteora (@meteorabandhungary) • Instagram-fényképek és -videók


ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ για τους METEORA ("Slave of Creation" από το "...Of Shades And Colours" άλμπουμ) ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ για τους METEORA ("Slave of Creation" από το "...Of Shades And Colours" άλμπουμ) Reviewed by techneskaitheamata on 5:43 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.