«Aladdin» (2019): Official Teaser




Movie remakes

Ίσως το πιο συχνό φαινόμενο στον κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια. Το Hollywood έχει βάλει στόχο να αναβιώσει την παιδική μας ηλικία. Οι δημιουργοί αυτών των ταινιών βασίζονται στο ήδη υπάρχον fan base πιστεύοντας ότι θα είναι και σίγουρη η επιτυχία τους. Όπως έχει αποδειχθεί όμως πολλές φορές μέχρι τώρα, το να ικανοποιηθούν τις προσδοκίες των θεατών, και κυρίως των fans, είναι δύσκολο έργο.
Walt Disney

Η Disney έχει ήδη δημιουργήσει έντεκα live action movies με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μετά το Beauty and the Beast, που ήταν ίσως η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2017, έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής οκτώ ταινίες από τη Disney, οι οποίες θα βγουν στις αίθουσες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Η ιδιαιτερότητα αυτών των ταινιών βρίσκεται στο ότι απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Σε μικρά παιδιά, μέχρι ενήλικες που μεγάλωσαν με αυτές τις ιστορίες και θα ήθελαν να τις ξαναδούν αλλά όχι σε μορφή cartoon. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα γίνει αυτό πραγματικότητα με ταινίες, όπως το «The Lion King».
Aladdin

Μια από τις πιο κλασικές και ομορφότερες ιστορίες της Disney είναι και αυτή του Aladdin. Το φτωχό μα πανέξυπνο αγόρι που κλέβει για να φάει, και η ανήσυχη πριγκίπισσα που θέλει να βιώσει την ανεξαρτησία της, πέρα από τις προσταγές του αυστηρού αλλά καλόκαρδου πατέρα της. Φυσικά όλοι ξέρουμε τη συνέχεια. Τα τραγούδια της ταινίας, επίσης, έχουν αφήσει εποχή, με τη φωνή της Lea Salonga να μας μαγεύει μέχρι και σήμερα. Λογικό, λοιπόν, το teaser να κάνει μεγάλο ντόρο στα social media.



Το cast

Ο Mena Massoud θα είναι o Aladdin και η πανέμορφη Naomi Scott θα παίξει το ρόλο της Jasmine. Όσο κι αν αγαπάμε το ζευγάρι, η αλήθεια είναι πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο cartoon τον έπαιζε το τζίνι. Ανακοινώθηκε πως ο Will Smith θα είναι αυτός που θα παίζει το ρόλο μιας είναι ο πλέον καταλληλότερος ηθοποιός για τέτοιoυ είδους χαρακτήρες. Μετά έχουμε τον κακό της ιστορίας, τον Jafar, που κανείς δεν του μοιάζει περισσότερο από τον Marwan Kenzari. Με το cast να συμπληρώνουν οι Billy Magnussen, Nasim Pedrad και Navid Negahban περιμένουμε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.



«Aladdin» (2019): Official Teaser «Aladdin» (2019): Official Teaser Reviewed by techneskaitheamata on 3:51 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.