Sponsor Advertise

Ανθισμένες Μανόλιες : Η υπέροχη αληθινή ιστορία αγάπης & φιλίας του σκηνοθέτη που αγαπούσε τις γυναίκες

Η ταινία που μπορεί να ζεστάνει ακόμα και την πιο σκληρή καρδιά με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Julia Roberts η οποία γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1967.-Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Η ταινία που μπορεί να ζεστάνει ακόμα και την πιο σκληρή καρδιά με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Julia Roberts η οποία γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1967.


Η Julia Roberts είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και γοητευτικές Αμερικανίδες ηθοποιούς. Έγινε διάσημη με τη ρομαντική κομεντί του 1990, "Pretty Woman", στο πλευρό του Richard Gere. Mια ταινία με συνολικές εισπράξεις 464 εκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι μόνο βραβευμένη με Χρυσές Σφαίρες και Όσκαρ Α` Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "Erin Brockovich" το 2000, αλλά και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς με το κασέ των 25 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ταινία.

Οι ταινίες της έχουν συνολικά αποφέρει 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, προάγοντας την Ρόμπερτς ως μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς όσο αναφορά το box office.

Επιστήμονες στις ΗΠΑ συνέκριναν τον κατάλογο των διάσημων «Πιο Όμορφων Ανθρώπων» του περιοδικού People για το 1990, με τον αντίστοιχο κατάλογο του 2017. Διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτές τις σχεδόν τρεις δεκαετίες η μέση ηλικία των πιο όμορφων «σταρ» του πλανήτη αυξήθηκε από τα 33,2 στα 38,9 έτη.





H 51χρονη σήμερα, Julia Roberts, ανακηρύχθηκε φέτος δια ψηφοφορίας μεταξύ του κοινού, ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο - για πέμπτη φορά. Kαι αυτό αποτελεί ρεκόρ...

Μου αρέσουν οι ταινίες όπου έχει πρωταγωνιστήσει. Εκείνη όμως που ξεχωρίζω και που όσες φορές και να τη δω με πιάνει ιδιαίτερη συγκίνηση, είναι δημιούργημα του "σκηνοθέτη των γυναικών". Του Χέρμπερτ Ρος. Γιατί τον χαρακτηρίζουν έτσι; Γιατί οι ταινίες του αφορούσαν περισσότερο τις αναζητήσεις του ευαίσθητου φύλου.

Στη μακροχρόνια καριέρα του, συνεργάστηκε με πολλές ταλαντούχες γυναίκες του θεάματος. Ο Ρος ήταν εκείνος που σκηνοθέτησε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ στο μιούζικαλ «Ι can get it for you wholesale» .Αργότερα, στο κινηματογραφικό «Funny girl» και το «Η τροτέζα και ο πρωτάρης», τον πρώτο μη μουσικό της ρόλο. Σκηνοθέτησε ακόμη τις Σίρλεϊ Μακ Λέιν και Αν Μπάνκροφτ στην «Κρίσιμη καμπή» (για την οποία προτάθηκε για Οσκαρ), τις «Ανθισμένες μανόλιες» με ένα εντυπωσιακό γυναικείο καστ, το μιούζικαλ «Φουτλούζ» αλλά και τα: «Ωραίος και σέξι» με τον Γούντι Αλεν, καθώς και τα σενάρια του Νιλ Σάιμον για τις ταινίες «Οι γκρινιάρηδες», «Το κορίτσι του αποχαιρετισμού», «Καλιφόρνια Οτέλ», «Ηθελα να γίνω σταρ» και «Η επιστροφή του Μαξ Ντούγκαν».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια