Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση έρχεται στο Θέατρο – Δείτε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους

onasis



Μία μεγάλη θεατρική πρόκληση θα γίνει πραγματικότητα. Η ζωή του κροίσου και θρυλικού Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση θα μεταφερθεί στο θέατρο και αναμένεται να είναι μία από τις υπερπαραγωγές της επόμενης σεζόν.
Σύμφωνα με τις πρώτες διασταυρωμένες πληροφορίες η πρεμιέρα θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου και οι συντελεστές υπόσχονται να μαγέψουν το θεατρόφιλο κοινό της Ελλάδας.

Το σενάριο θα βασίζεται στη βιβλιογραφία και σε μαρτυρίες και θα το πάρει στα χέρια του ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος και θα σκηνοθετήσει την παράσταση.

Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τις γυναίκες της ζωής του Ωνάση
Αυτή την περίοδο γίνονται συζητήσεις για τον ρόλο της Τίνας Λιβανού, της πρώτης του συζύγου με την οποία απέκτησε τη Χριστίνα και τον Αλέξανδρο .
Έχει , όμως, αποφασιστεί ποια θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας: μεσογειακή, μελαχρινή, με εξαιρετικές επιδόσεις στο τραγούδι και δεν είανι άλλη από την Κατερίνα Παπουτσάκη.
Η Τζάκι Κένεντι, θα συναντηθεί με τη σέξι Δήμητρα Ματσούκα! Ένα μεγάλο στοίχημα για την ηθοποιό, που καλείται να δουλέψει πολύ για να παρουσιάσει ένα άρτιο αποτέλεσμα.






Ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι κι εκείνος που θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση σε μεγάλη ηλικία, ενώ ακόμα οι παραγωγοί βρίσκονται σε συζητήσεις σχετικά με το ποιος θα υποδυθεί τον έλληνα μεγιστάνα στη νεότερη ηλικία, καθώς και στην εφηβεία του.
Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση έρχεται στο Θέατρο – Δείτε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση έρχεται στο Θέατρο – Δείτε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους Reviewed by techneskaitheamata on 6:03 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.