«Δωροθέα» της Βασιλικής Αποστολοπούλου – Εκδόσεις Πνοή

DOROTHEA2«Δωροθέα» είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος της Βασιλικής Αποστολοπούλου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Οπισθόφυλλο
Μια νέα γυναίκα εγκλωβισμένη σε καταστάσεις που η ίδια δημιούργησε ή συναίνεσε στην δημιουργία τους.
Ένα μικρό παιδί με ιδιαίτερη συμπεριφορά και αυξημένες ευαισθησίες.
Μια οικογένεια κι ένας άντρας που παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες.
Μια παράνομη σχέση που ανατρέπει τις ισορροπίες και πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Η Δωροθέα διχάζεται ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω της. Βήματα αβέβαια, ασταθή που την οδηγούν σε αδιέξοδο.
Σε κινούμενη άμμο που απειλεί να την αφανίσει.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Βασιλική Αποστολοπούλου γεννήθηκε στη Βέροια, όπου τελείωσε το Δημοτικό. Αυτή είναι η πατρίδα της καρδιάς της, παρότι κατάγεται από την Πελοπόννησο και μετέπειτα έζησε στην Αθήνα.
Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπηρέτησε ως γιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έως τον Δεκέμβρη του 2013, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένη με τον γιατρό Μανώλη Αναστασίου και έχουν αποκτήσει δύο γιους. Σήμερα ζει μόνιμα με τον άντρα της στο Λαγονήσι και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο γράψιμο, τη φροντίδα του κήπου και των αγαπημένων της τετράποδων, τη θάλασσα που λατρεύει και τα ταξίδια σε Ελβετία και Αγγλία όπου ζουν και εργάζονται τα παιδιά της.
Έχει εκδώσει μια συλλογή διηγημάτων, μια νουβέλα και δύο βιβλία ποίησης με τελευταίο τα «Αποτυπώματα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
Το μυθιστόρημα «Δωροθέα» είναι το τρίτο βιβλίο μιας άτυπης τριλογίας και κυκλοφορεί μαζί με το «Πάροδος Μουσών 9» από τις εκδόσεις Πνοή.
«Δωροθέα» της Βασιλικής Αποστολοπούλου – Εκδόσεις Πνοή «Δωροθέα» της Βασιλικής Αποστολοπούλου – Εκδόσεις Πνοή Reviewed by techneskaitheamata on 11:14 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.