Καλλιμάνη-Γαλανός: Το αδιαχώρητο στις εμφανίσεις τους

galanos konstantinos pista


Η Ιουλία Καλλιμάνη και ο Κωνσταντίνος Γαλανός κέρδισαν το στοίχημα του φετινού χειμώνα, αφού έχουν καταφέρει οι εμφανίσεις τους να είναι sold out.
Η καρδιά της διασκέδασης «χτυπάει κόκκινο» στο νυχτερινό κέντρο «Premiera» στον Βόλο, με τους δυο καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό on stage.


Ο Κωνσταντίνος Γαλανός και η Ιουλία Καλλιμάνη, έχουν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω τους και όχι άδικα, αφού το πρόγραμμά τους τα έχει όλα, με αποτέλεσμα να παρασύρουν τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στον ρυθμό τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ο λουλουδοπόλεμος κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έχει την τιμητική του.

Η τελευταία επιτυχία της Ιουλίας Καλλιμάνη με τίτλο «Δεν με καταλαβαίνεις» αλλά και το «Για μια ματιά» του Κωνσταντίνου Γαλανού, βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του κοινού και παίζουν δυνατά στα ραδιόφωνα και τα clubs της χώρας και κυκλοφορούν από την Sonar Music.
galanos kalimani kentriki

(koitamagazine.gr)
Καλλιμάνη-Γαλανός: Το αδιαχώρητο στις εμφανίσεις τους Καλλιμάνη-Γαλανός: Το αδιαχώρητο στις εμφανίσεις τους Reviewed by techneskaitheamata on 5:08 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.