Sponsor Advertise

Γλυκιά καταστροφή, μια τριλογία από την Τζέιμι ΜακΓκουάιρ





Μόλις πριν 10 χρόνια, η επιτυχία για την διεθνούς φήμης πλέον σαραντάχρονη συγγραφέα, Τζέιμι ΜακΓκουάιρ, έμοιαζε ένας δισεπίτευκτος στόχος, τόσο που αναγκάστηκε να προβεί στην αυτοέκδοση του πρώτου της μυθιστορήματος σε μορφή e-book. Τώρα, ο χαρακτηρισμός “εκδοτικό φαινόμενο” της αποδίδεται δικαίως με μεγάλη ευκολία, αφού η δημοφιλής εφηβική ρομαντική τριλογία της διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία, κατορθώντας να την εκτοξεύσει στην κορυφή των πιο ευπώλητων βιβλίων του Amazon, του New York Times αλλά και της εφημερίδας “USA Today”.

Οι λάτρεις των κλισέ αλλά διαχρονικών ρομαντικών ιστοριών, στις οποίες το κακό αγόρι ερωτεύεται το καλό κορίτσι, επηρεάζοντας ο ένας τον άλλον με τρόπους που ποτέ δεν φαντάζονταν, αναντίρρητο είναι πως θα αγαπήσουν την τριλογία της Τζέιμι ΜακΓκουάιρ, και ίσως ερωτευτούν κι αυτοί λιγάκι τον πρωταγωνιστή της. Γι’ αυτούς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις περιλήψεις των τριών αυτών βιβλίων, που δύναται να τους ταξιδέψουν σε μια πιο ρομαντική και ερωτική εκδοχή της πραγματικότητας.

«Γλυκιά Καταστροφή»
Τζέιμι ΜακΓκουάιρ



(Πηγή εικόνας: www.ianos.gr)

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Η Άμπι Αμπερνάθι είναι ένα καλό κορίτσι. Δεν πίνει. Δεν βρίζει. Ντύνεται πολύ συντηρητικά. Πιστεύει ότι έχει καταφέρει να διαχωρίσει τη θέση της από το σκοτεινό παρελθόν της αλλά όταν πάει στο κολέγιο για να ξεκινήσει τις σπουδές της τα πράγματα θα ανατραπούν. Θα γνωρίσει τον Τράβις Μάντοξ. Ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής αλλά επικίνδυνος, περνά τα βράδια του παλεύοντας σε παράνομους αγώνες πάλης. Θα αντισταθεί στη γοητεία του και τότε ο Τράβις θα την παγιδεύσει μ’ ένα απλό στοίχημα: αν χάσει ο Τράβις, θα απέχει από το σεξ για ένα μήνα, ενώ αν χάσει η Άμπι, θα μείνει στο διαμέρισμά του ως συγκάτοικός του για ένα μήνα. Δεν υποψιάζεται ότι πίσω από το παρουσιαστικό του καλού κοριτσιού κρύβεται μια πολύ δυναμική προσωπικότητα. Ένταση, αγωνία και ο νεανικός έρωτας σε ένα εθιστικό κοκτέιλ.

«Κινούμενη Καταστροφή»


(

Πηγή εικόνας: www.ianos.gr)

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο Τράβις έχασε τη μητέρα του σε πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά πριν πεθάνει τον δίδαξε δύο πολύ σημαντικούς κανόνες: να αγαπά με πάθος και να αγωνίζεται με πάθος. Μεγαλωμένος σε μια ανδροκρατούμενη οικογένεια, ο Τράβις θα γίνει ένα σκληρό αγόρι: καρδιοκατακτητής με τρομερό ταλέντο στην πάλη. Τα κορίτσια τον θέλουν, ενώ τα αγόρια θέλουν να του μοιάσουν… Η Άμπι Αμπερνάθι είναι το πρώτο κορίτσι που θα του συμπεριφερθεί όπως πιστεύει ότι πρέπει να του συμπεριφέρονται, με αδιαφορία και απαξίωση. Μήπως αυτή η αδιαφορία είναι ο λόγος που αποφασίζει να την κερδίσει; Θα αφήσει ο Τράβις ένα κορίτσι να του κλέψει την καρδιά;

«Γαμήλια Καταστροφή»
Τζέιμι ΜακΓκουάιρ



(Πηγή εικόνας: www.ianos.gr)

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ξέρατε ότι η Άμπι Αμπερνάθι έγινε κυρία Μάντοξ έτσι… ξαφνικά, αλλά τι πραγματικά γνωρίζετε για τον γάμο;
Γιατί η Άμπι έκανε την πρόταση γάμου;
Ποια μυστικά αποκαλύφθηκαν πριν από τη γαμήλια τελετή;
Πού πέρασε το ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου του;
Ποιος άλλος τα γνώριζε όλα και… δεν τους πρόδωσε;
Αγαπητοί φαν της σειράς Γλυκιά καταστροφή, ήρθε η ώρα να πάρετε όλες τις απαντήσεις που σας έλειπαν για τη μέρα (αλλά και τη νύχτα) του γάμου!

«Το μόνο πράγμα που με τρομάζει είναι μια ζωή χωρίς εσένα, Περιστεράκι».

Πηγή βασικής εικόνας: www.thematofylakes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια