Καίτη Γαρμπή – Γιώργος Σαμπάνης – Demy στο «Έναστρον»kaiti_garbi

Μια από τις συνεργασίες κορυφής του φετινού αθηναϊκού χειμώνα θα δούμε στο «Έναστρον», όπου θα συμπράξουν η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Σαμπάνης και την Demy!

Η Καίτη Γαρμπή, που σύντομα θα κυκλοφορήσει το music video της νέας της επιτυχίας με τον Φοίβο, «Κορμιά Χαμένα», από την Panik Platinum, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Γιώργο Σαμπάνη, έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν βρεθεί ξανά μαζί επί σκηνής και χάρισαν μοναδικές στιγμές, καθώς ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν ένας από τους λαμπερούς guest στη συναυλία για τα 30 χρόνια της Καίτης Γαρμπή στη δισκογραφία.

Μαζί τους η Demy, μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες, που έχει χαράξει τη δική της επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική. Μάλιστα, αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Γιώργος Σαμπάνης και η Demy μοιράζονται το ίδιο stage, καθώς είχαν συνεργαστεί και την περίοδο 2016 – 2017.

Η πρεμιέρα τους προγραμματίζεται για τέλη Νοεμβρίου.
Καίτη Γαρμπή – Γιώργος Σαμπάνης – Demy στο «Έναστρον» Καίτη Γαρμπή – Γιώργος Σαμπάνης – Demy στο «Έναστρον» Reviewed by techneskaitheamata on 3:36 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.