Sponsor Advertise

"Going to Wark" - Εκδόσεις Φίλντισι.

 




Ένας χρήσιμος οδηγός για επιτυχημένους επαγγελματίες.

Το Going to WARk σε μεταμορφώνει στην πιο επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού σου.

Οι αλήθειες που καταγράφονται εδώ είναι αδυσώπητες. Αν δεν τις γνωρίσεις, είτε θα αποτύ­χεις, είτε θα καθυστερήσεις τόσο να φτάσεις στον στόχο σου που δεν θα έχει πια σημασία.

Αποκαλύπτει τη σκληρή αλήθεια που δεν δι­δάσκεσαι στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Είναι κατάθεση εμπειρίας, βαθιά γνώση που επιτυχη­μένα σε τοποθετεί σ’ ένα ιεραρχικό περιβάλλον, ώστε αρχικά να επιβιώσεις και γρήγορα στη συνέ­χεια, να κατακτήσεις την επιτυχία.

Ανακάλυψε τον ProNoble, την περσόνα της επιτυχίας και τη μέθοδό του. Θα σε φτάσει στο στόχο σου.

Μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου! Κέρδισε την ευελιξία, την ελευθερία, την επιτυχία μέσα από τη μέθοδο του ProNoble, πιάσε νωρίς την άκρη του νήματος προς την επιτυχία. Γίνε ο ηγέ­της που επιθυμείς.

Πες το: «Θα πετύχω!»

Σε αυτόν τον πόλεμο (WARk) δεν πεθαίνεις, όταν χάνεις τη μάχη.

Μπορείς να γυρίσεις και να πολεμήσεις ξανά και ξανά,

να πολεμάς μέχρι να κερδίσεις. Κι αυτό πρέπει να κάνεις.

«Μετά από πλήθος αποτυχημένων προσπαθειών, απο­φάσισα ότι έπρεπε να επενδύσω χρόνο και ενέργεια στην κατανόηση των λόγων πίσω από κάθε αποτυχία μου.

Αντί να προσπαθήσω περισσότερο, έπρεπε να προσπα­θήσω πιο έξυπνα.

Αποφάσισα λοιπόν ότι μου όφειλα να καταλάβω, γιατί αποτυγχάνω, ώστε να διορθώσω τα λάθη μου και να αλλά­ξω το αρνητικό αποτέλεσμα.

Έπρεπε να ψάξω βαθύτερα για τον λόγο ή τους λόγους κάθε αποτυχίας μου.

Ακούγεται τόσο απλό!

Στην πράξη δεν είναι. Αυτό που συναντάμε συχνότερα είναι το αντίστροφο. Οι περισσότεροι κάνουμε λάθη, τα προσπερνάμε και προσπαθούμε ξανά και ξανά, χωρίς να αλλάξουμε τακτική. Αντί να διερευνήσουμε τις αιτίες της στιγμιαίας αποτυχίας μας, χωρίς να αλλάξουμε τον ήδη αποτυχημένο τρόπο μας επανερχόμαστε, κάνοντας τα ίδια πάλι και πάλι και πάλι...

Όμως, δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικό αποτέ­λεσμα, όταν κάνεις τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Στην πραγματικότητα ενεργώντας έτσι, χωρίς σχέδιο, αφήνεσαι στην τύχη. Το μοναδικό που καταφέρνεις είναι να ελπίζεις να αλλάξει το περιβάλλον σου και τότε, από τύχη ή από συγκυρία και μόνο, να βρεθείς εκεί που πάντα επιθυ­μούσες ή έστω κάπου αλλού από εκεί που ήσουν.

Η ελπίδα δεν είναι στρατηγική!...»

(από τον Πρόλογο της έκδοσης)

Βιογραφικό σημείωμα: Το ΣΤΕΛΕΧΟΣ-Χ (www.stelexos-x.com) είναι επαγγελ­ματίας με βαθιά αγάπη για την εργασία και την επιτυχία. Για πε­ρισσότερα από 25 χρόνια είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγά­λες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Έχει σημαντικές επιτυχίες κι έχει διαχειριστεί γνωστές μάρκες και προϊόντα σε τομείς και εργασιακά περι­βάλλοντα γεμάτα προκλήσεις.

Η θέλησή του για ανάπτυ­ξη τον οδήγησε στη διερεύνη­ση της φιλοσοφίας της επιτυ­χίας και στη δημιουργία του ProNoble, του «τυπικού χαρα­κτήρα» για την επιτυχία στο σύγχρονο επιχειρηματικό και ιεραρχικά ευέλικτο περιβάλλον.

Θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη γνώση, έγραψε αυτόν τον γεμάτο σκληρές αλήθειες αλλά ειλικρινή και αποτελεσματικό οδηγό επιτυχίας.

Είναι Μηχανικός με MBA, μιλά δύο γλώσσες, και ζει στην Αθήνα.

Εκδόσεις Φίλντισι

Ξανθίππου 123,

Παπάγου, 15669

Τηλ.: 210 6540170

www.filntisi.gr info@filntisi.gr


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια